• Dilluns 19 abril 2021, 12:12 h

elPeriódico.com

Registra't | Iniciar sessió

EL CONCERT PER LA LLIBERTAT

#concertperlallibertat: "CiU, prou de dubtes i elucubracions"

Dimarts, 2 de juliol del 2013 Jaume Molsosa (Torelló)

Llegeixo les declaracions que els dirigents de CiU fan després del concert al Camp Nou. Josep Rull, Jordi Turull i Josep Antoni Duran Lleida parlen. Rull afirma que el concert "és una mostra d'esperança i llibertat del poble de Catalunya"; Turull explica que "ara, un poble dret demana llibertat i democràcia"; i Duran Lleida, com sempre, va plorar a Mariano Rajoy: li va demanar que fes una proposta atractiva per als catalans. La veritat és que no ho entenc: ¿quant d'alt i clar ha de parlar el poble? ¿Els catalans vam expressar al Camp Nou esperança, vam demanar llibertat, i vam implorar una vegada a Madrid? No. El que els catalans vam fer dissabte va ser proclamar a tots els polítics que actuïn ja: prou d'indecisió. Estem farts de Madrid, de Castella, de les promeses incomplertes, de les humiliacions i els sarcasmes; de la política de fira. CiU: volem la independència, ¿com us ho hem de dir? Volem moviment i que s'acabin les elucubracions, els dubtes, i l'espera de respostes que no arriben mai.Si voleu debatre sobre aquest tema, escriviu-nos aquí

EL PERIÓDICO publica opinions, rèpliques i suggeriments d'interès general, respectuoses amb les persones i institucions. Les cartes enviades podran ser extractades. Tot i així, resulta impossible publicar-les totes. Per publicar-les, EL PERIÓDICO es reserva la possibilitat de demanar dades addicionals com DNI, domicili i telèfon amb la finalitat de contrastar el seu contingut i la identitat de l'autor. No es mantindrà correspondència per correu electrònic ni s'atendran visites o trucades telefòniques sobre cartes o comentaris no publicats en qualsevol dels suports d'EL PERIÓDICO.
QUEIXES: Els lectors poden expressar les seves queixes al diari o bé al Consell de la Informació de Catalunya (CIC). Al CIC només quan considerin que s'han vulnerat els principis recollits al Codi Deontològic, pel tractament que donen els mitjans informatius sobre els diferents temes. Poden dirigir-se al Consell de la Informació de Catalunya trucant al 93 317 19 20.