• Dilluns 19 abril 2021, 12:12 h

elPeriódico.com

Registra't | Iniciar sessió

EL MILLOR RESTAURANT

¿El Celler de Can Roca és realment notícia?

Dimarts, 30 d'abril del 2013 Jaume Molsosa (Torelló)

En temps de crisi profunda, amb 900.000 aturats i davant les provocacions de la cosa pública, només falta dir: «Morin els pobres». Em sento així després de rebre el dia amb tots els mitjans de comunicació fent-se ressò que El Celler de Can Roca ha estat elegit millor restaurant del món. És curiós que aquesta sigui notícia destacada als mitjans de comunicació quan la majoria dels seus lectors i oients segur que no es poden permetre ni tan sols somiar amb un aperitiu en aquest restaurant. No em sembla honest ni adequat refregar-li al país pels morros l'èxit del luxe. Una mica més de continència i respecte aniria bé: qui pugui que mengi dues vegades, però amb discreció i donant gràcies per poder fer-ho. Pocs catalans poden pagar 165 euros per un menú a Can Roca.Si voleu debatre sobre aquest tema, escriviu-nos aquí

EL PERIÓDICO publica opinions, rèpliques i suggeriments d'interès general, respectuoses amb les persones i institucions. Les cartes enviades podran ser extractades. Tot i així, resulta impossible publicar-les totes. Per publicar-les, EL PERIÓDICO es reserva la possibilitat de demanar dades addicionals com DNI, domicili i telèfon amb la finalitat de contrastar el seu contingut i la identitat de l'autor. No es mantindrà correspondència per correu electrònic ni s'atendran visites o trucades telefòniques sobre cartes o comentaris no publicats en qualsevol dels suports d'EL PERIÓDICO.
QUEIXES: Els lectors poden expressar les seves queixes al diari o bé al Consell de la Informació de Catalunya (CIC). Al CIC només quan considerin que s'han vulnerat els principis recollits al Codi Deontològic, pel tractament que donen els mitjans informatius sobre els diferents temes. Poden dirigir-se al Consell de la Informació de Catalunya trucant al 93 317 19 20.