• Dilluns 19 abril 2021, 12:12 h

elPeriódico.com

Registra't | Iniciar sessió

EL RESCAT DE XIPRE

Adéu, Europa

Dimarts, 19 de març del 2013 Jaume Molsosa (Torelló)

Cap diari ni cap noticiari ha donat aquest titular, però la realitat és aquesta: «Europa exigeix a Xipre robar als seus ciutadans per poder accedir al rescat». L'Estat arrasa impunement el fruit del treball i l'esforç dels ciutadans per pagar els deutes d'una banca depredadora. Europa decep, i molt. Paladins de l'Estat del benestar, les institucions de la UE es rendeixen al gran capital. Decebedor, repeteixo. Tant, que em vénen ganes --ara que els catalans potser puguem accedir a la independència-- de deixar la bella princesa fenícia en mans de Zeus i seguir un altre camí. No podem esperar res de bo d'Europa. ¿Es pot ser tan miserable per incitar al robatori impune dels ciutadans? L'Estat es queda els diners dels contribuents mentre els manté econòmicament segrestats. I mentrestant, els buròcrates de Brussel·les obren la subhasta per a la venda de països sencers. Si ha de ser així... adéu Europa.Si voleu debatre sobre aquest tema, escriviu-nos aquí

EL PERIÓDICO publica opinions, rèpliques i suggeriments d'interès general, respectuoses amb les persones i institucions. Les cartes enviades podran ser extractades. Tot i així, resulta impossible publicar-les totes. Per publicar-les, EL PERIÓDICO es reserva la possibilitat de demanar dades addicionals com DNI, domicili i telèfon amb la finalitat de contrastar el seu contingut i la identitat de l'autor. No es mantindrà correspondència per correu electrònic ni s'atendran visites o trucades telefòniques sobre cartes o comentaris no publicats en qualsevol dels suports d'EL PERIÓDICO.
QUEIXES: Els lectors poden expressar les seves queixes al diari o bé al Consell de la Informació de Catalunya (CIC). Al CIC només quan considerin que s'han vulnerat els principis recollits al Codi Deontològic, pel tractament que donen els mitjans informatius sobre els diferents temes. Poden dirigir-se al Consell de la Informació de Catalunya trucant al 93 317 19 20.