• Diumenge 8 desembre 2019, 03:48 h

elPeriódico.com

Registra't | Iniciar sessió

AULES EN LLUITA

#9mhuelga: Sota 'xantatge' econòmic

Divendres, 10 de maig del 2013 Toni Mesegué (Viladecans)

Sempre he recolzat les vagues, però malgrat el meu compromís vital amb la lluita social, ahir vaig portar els meus fills al col·legi. ¿Per què? De 45 professors només cinc van fer vaga perquè cap volia que li descomptessin el dia. Em sembla vergonyós que el dia abans de la vaga, aquests professors que cedien al xantatge econòmic parlessin de portar el dòmino o les cartes per passar el dia al col·le. M'agradaria fer una defensa orgullosa de la lluita del professorat però la realitat és la que és.Si voleu debatre sobre aquest tema, escriviu-nos aquí

EL PERIÓDICO publica opinions, rèpliques i suggeriments d'interès general, respectuoses amb les persones i institucions. Les cartes enviades podran ser extractades. Tot i així, resulta impossible publicar-les totes. Per publicar-les, EL PERIÓDICO es reserva la possibilitat de demanar dades addicionals com DNI, domicili i telèfon amb la finalitat de contrastar el seu contingut i la identitat de l'autor. No es mantindrà correspondència per correu electrònic ni s'atendran visites o trucades telefòniques sobre cartes o comentaris no publicats en qualsevol dels suports d'EL PERIÓDICO.
QUEIXES: Els lectors poden expressar les seves queixes al diari o bé al Consell de la Informació de Catalunya (CIC). Al CIC només quan considerin que s'han vulnerat els principis recollits al Codi Deontològic, pel tractament que donen els mitjans informatius sobre els diferents temes. Poden dirigir-se al Consell de la Informació de Catalunya trucant al 93 317 19 20.