• Dilluns 19 abril 2021, 12:12 h

elPeriódico.com

Registra't | Iniciar sessió

AULES EN LLUITA

#9mhuelga: Menys neurones

Divendres, 10 de maig del 2013 Jesús Sánchez-Ajofrín (Albacete)

La reforma en les lleis de l'ensenyament, que vénen ajustades per les necessitats de les retallades, exigides des de fora de les nostres fronteres, amb un clar accent teutó, aconseguiran reunir (amb el pas dels anys) un ramat amb més producció de llana, però amb menys producció de neurones. Un ramat més ingenu i més religiós però alhora més segregat i elitista. Amb el temps, la llei Wert es podria convertir en l'argument per a una bona novel·la, a l'estil de 'La granja animal', de George Orwell. Hi ha un inconvenient: el nivell cultural de la població per fer un bon relat no donarà per a tant. Però com més tontos hi hagi, menys complicacions perquè la tirania campi tan ampla.Si voleu debatre sobre aquest tema, escriviu-nos aquí

EL PERIÓDICO publica opinions, rèpliques i suggeriments d'interès general, respectuoses amb les persones i institucions. Les cartes enviades podran ser extractades. Tot i així, resulta impossible publicar-les totes. Per publicar-les, EL PERIÓDICO es reserva la possibilitat de demanar dades addicionals com DNI, domicili i telèfon amb la finalitat de contrastar el seu contingut i la identitat de l'autor. No es mantindrà correspondència per correu electrònic ni s'atendran visites o trucades telefòniques sobre cartes o comentaris no publicats en qualsevol dels suports d'EL PERIÓDICO.
QUEIXES: Els lectors poden expressar les seves queixes al diari o bé al Consell de la Informació de Catalunya (CIC). Al CIC només quan considerin que s'han vulnerat els principis recollits al Codi Deontològic, pel tractament que donen els mitjans informatius sobre els diferents temes. Poden dirigir-se al Consell de la Informació de Catalunya trucant al 93 317 19 20.