• Dilluns 19 abril 2021, 12:12 h

elPeriódico.com

Registra't | Iniciar sessió

Barcelona

Adéu al restaurant El Caballito Blanco

Dimarts, 15 de setembre del 2015 Carmen i Juan Carlos Cañabate (Barcelona)

És una llàstima per a nosaltres escriure aquestes línies. Els comiats mai són alegres, i per a un restaurant com El Caballito Blanco, després d’estar obert durant 65 anys, és molt trist dir adéu. Tanquem amb la tranquil·litat d’haver intentat fins al final sobreviure al canvi d’hàbits i de model econòmic que ha provocat la crisi, però no ha sigut possible. Volem agrair l’esforç i la dedicació a totes les persones que han treballat en aquesta empresa i sobretot la fidelitat mostrada per milers de clients durant tots aquests anys. En els dos casos s’ha arribat fins a la quarta generació. Molts ja no estan entre nosaltres, com no podia ser d’una altra manera després de tant de temps, però entre tots hem fet possible aquesta llarga travessia des que el nostre avi, Antonio Cañabate Ramos, es va instal·lar el 1950 al carrer de Mallorca de Barcelona.Si voleu debatre sobre aquest tema, escriviu-nos aquí

EL PERIÓDICO publica opinions, rèpliques i suggeriments d'interès general, respectuoses amb les persones i institucions. Les cartes enviades podran ser extractades. Tot i així, resulta impossible publicar-les totes. Per publicar-les, EL PERIÓDICO es reserva la possibilitat de demanar dades addicionals com DNI, domicili i telèfon amb la finalitat de contrastar el seu contingut i la identitat de l'autor. No es mantindrà correspondència per correu electrònic ni s'atendran visites o trucades telefòniques sobre cartes o comentaris no publicats en qualsevol dels suports d'EL PERIÓDICO.
QUEIXES: Els lectors poden expressar les seves queixes al diari o bé al Consell de la Informació de Catalunya (CIC). Al CIC només quan considerin que s'han vulnerat els principis recollits al Codi Deontològic, pel tractament que donen els mitjans informatius sobre els diferents temes. Poden dirigir-se al Consell de la Informació de Catalunya trucant al 93 317 19 20.