#afterwork
amb Jesús M. Sánchez García

Dijous 4 de juliol
19.00 h

CASA SEAT
Pg de Gràcia, 109
Barcelona

L'#afterwork d'El Periódico del mes de juliol comptarà amb Jesús M. Sánchez García, degà de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) com a convidat.

Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, ​​abans de ser nomenat degà el 2022 havia estat vicedegà i secretari de la Junta de Govern de la Corporació.

Jesús M. Sánchez ha estat sempre molt vinculat a la vida col·legial. Ha format part de diverses comissions de treball en l'àmbit institucional i en l'elaboració de propostes legislatives. És president de l'Institut I+Dret (Institut de Recerca i Innovació Jurídica), del qual va ser impulsor, l'objectiu del qual és la investigació i la innovació jurídica a tots els àmbits del Dret.

També ha exercit la docència i ha participat com a ponent en innombrables conferències organitzades per col·legis professionals i facultats de dret.

És autor de nombrosos textos i un extens repertori d'articles doctrinals a revistes jurídiques especialitzades, principalment en matèria de dret processal i dret de consum.

Compte amb nombroses distincions de l'àmbit de la Justícia, com la Medalla del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona o la Medalla d'Honor per serveis excepcionals a la Justícia, atorgada pel Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, entre d'altres.

Si desitges assistir a aquest #afterwork, pots confirmar la teva assistència emplenant el següent formulari abans de les 14 h del dia 4 de juliol.

Places limitades.