#afterwork
amb Jaume Duch

Dijous 9 de maig
19.00 h
CASA SEAT
Pg de Gràcia, 109
Barcelona

Amb motiu del Dia d'Europa, El Periódico tindrà com a convidat al #afterwork del maig Jaume Duch, director de general de comunicació del Parlament Europeu i també el seu portaveu.

Jaume Duch és advocat de formació i professor universitari. Després d'una dècada com a director de Mitjans de Comunicació de la institució, el 2017 va ser designat director general de Comunicació del Parlament Europeu.

El pròxim mes de juny, 370 milions de ciutadans de la Unió Europea estan cridats a votar els nous eurodiputats que s'asseuran a l'hemicicle. Aquestes eleccions poden ser fonamentals per al futur de la unió en un escenari global marcat per conflictes geopolítics i socioeconòmics.

Duch, profund coneixedor de la institució, ens parlarà dels desafiaments que enfrontem en termes de defensa, inflació, transició ecològica i digital, educació, immigració entre d'altres i de la necessitat de reforma interna.

Si desitges assistir a aquest #afterwork, pots confirmar la teva assistència emplenant el següent formulari, abans de les 14 h del dia 9 de maig.

Places limitades.