Vídeo

Piqué continua ‘facturant’ amb la cançó de Shakira: arriba a la Kings League en Twingo

L’exfutbolista va complir la promesa que va fer divendres passat en la seva retransmissió de Twitch

Piqué continua ‘facturant’ amb la cançó de Shakira: arriba a la Kings League en Twingo

TWITTER / KINGSLEAGUE

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Gerard Piqué continua donant la seva resposta particular a Shakira després de la ‘Sessió 53’ de Bizarrap. Després de regalar rellotges Casio en la seva última retransmissió de Twitch, l’exfutbolista va complir la promesa que va fer divendres passat i va arribar a la nova jornada de la Kings League amb un Renault Twingo.

«El ‘presi’ Gerard Piqué acaba d’arribar», afirma el compte oficial del torneig de futbol 7 amb regles esbojarrades que l’exculer ha creat junt amb Ibai Llanos en un vídeo, que, en el moment de redacció d’aquesta notícia, acumulava els 6,4 milions de reproduccions a Twitter.

D’aquesta manera, Piqué continua fent parlar amb la seva reacció al nou tema de Shakira en el qual li dedica diverses pulles. Divendres passat, es va plantar a l’streaming de Twich, realitzat juntament amb els presidents dels equips d’aquesta competició, lluint rellotge de la marca Casio, en resposta a l’artista colombiana, que en el tema l’acusa d’haver deixat un Rolex, en clara al·lusió a ella, per un Casio, amb referència a la seva parella actual, Clara Chía.

«És un rellotge per a tota la vida», va assegurar alhora que entregava productes als streamers presents, que van entrar al drap de la polèmica. DjMariio va acceptar el regal amb una excepció: «’Mientras no me 'sal-pique’’», va fer broma, i Kun Agüero va contestar amb «’clara-ment’ tens raó». A més, Piqué, conegut fora dels terrenys de joc per les seves bromes i els seus trolejos, va prometre que regalarà rellotges Casio a alguns dels seus contertulians, com Iker Casillas, que es va connectar a la transmissió.

Notícies relacionades

En l’esmentada retransmissió, Piqué també va fer una promesa que va acabar complint aquest diumenge: arribar a la Kings League en un Twingo, la icònica marca de Renault. «La idea és que el president de la Kings League vagi en un Twingo amb el jugador número ‘12′ del Kun, que anirà disfressat de pallasso», va assegurar.

L’exjugador sembla sentir-se a gust amb les bromes perquè n’hi va haver moltes més. «’Que no nos salpique’», va comentar l’exdefensa del Barça sobre la cançó oficial per a la Kings League que Javi Martínez i un altre company han creat expressament per al torneig.