Declaracions

El truc de Rosa Villacastín per estar 10 hores en directe quan va morir Lady Di sense haver d’anar al lavabo

La veterana periodista es va posar al capdavant d’un llarg especial d’‘Extra Rosa’ a Antena 3 quan va morir Diana de Gal·les

El truc de Rosa Villacastín per estar 10 hores en directe quan va morir Lady Di sense haver d’anar al lavabo
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Els especials que les televisions del nostre país estan emetent com a motiu de la mort de la Reina Isabel II des de fa gairebé dues setmanes se li estan fent llargs a alguns professionals del mitjà.

Jorge Javier Vázquez va confessar que en els últims dies havia seguit la notícia però que ja se sentia esgotat pel tema i l’actriu Anabel Alonso va assegurar amb tota la ironia que el període de dol i enterrament de la monarca britànica se li estava fent més llarg que el mateix regnat de 70 anys. 

El presentador de ‘Sálvame’ ha tornat de vacances just el dia del funeral i enterrament, que es pressuposa el final del cicle. I aprofitant l’ocasió, ha entrevistat al magazín de Telecinco Rosa Villacastín, experta en cases reials, que ha recordat com va viure el comiat d’un altre gran mite de la reialesa, Diana de Gal·les.

Notícies relacionades

«Vaig arribar a estar 10 hores en directe gairebé sense parar i tenia un truc per no haver d’anar al lavabo. Menjar caramels, que són astringents», confessava la veterana periodista davant la curiositat de Jorge Javier Vázquez. 

Igual com en els últims dies amb Isabel II, quan va morir la primera dona del rei Carles III el 31 d’agost del 1997, es van emetre nombrosos especials de moltes hores de durada fins que finalment va ser enterrada. En aquella època, Villacastín era directora i presentadora d’‘Extra Rosa’, a Antena 3, juntament amb Ana Rosa Quintana. 

Temes:

Antena 3