Avui a TV

‘Viernes Deluxe’ recorre aquesta nit a una convidada amb una situació molt delicada per aixecar la seva audiència

Telecinco aprofitarà la vulnerabilitat i la necessitat de Miriam Sánchez per fer-la seure en un plató i aprofitar que Pipi Estrada no es pot defensar

‘Viernes Deluxe’ recorre aquesta nit a una convidada amb una situació molt delicada per aixecar la seva audiència
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La delicada situació personal de Miriam Sánchez és el principal reclam de l’edició d’aquesta nit de ‘Viernes Deluxe’, que s’emet a partir de les 22.00 hores a Telecinco.

L’espai presentat per María Patiño comptarà al plató amb la que va ser  guanyadora de ‘Supervivientes’ i col·laboradora de programes de la cadena de Mediaset com ‘Mujeres y hombres y viceversa’ i ‘Enemigos Íntimos', després de protagonitzar una esquinçadora bronca en ple carrer amb Pipi Estrada, pare de la seva filla, que ni tan sols va emetre en la seva integritat després de dues hores acarnissant-se amb ella.

El periodista esportiu i col·laborador de ‘Sálvame’, que ja està immers en les gravacions de ‘Pesadilla en el Paraíso’, va explicar que la bronca es va produir després d’haver acudit a pagar-li una consumició a la seva ex en un restaurant perquè no tenia diners. Una trucada de la seva actual parella a la sortida del local va encendre la metxa i va provocar que Miriam explotés de gelosia, segons va explicar ell.

Notícies relacionades

Tanmateix, ella ha fet declaracions aquesta setmana per negar aquesta versió, assegurar que Estrada li havia fet «una cosa molt grossa» i amenaçar d’explicar-ho. A una intervenció telefònica en el magazín de tarda, la direcció va haver de tallar la comunicació de manera abrupta amb la que va ser col·laboradora després de detectar que no es trobava en bon estat.

Ara, tanmateix, Telecinco aprofitarà la vulnerabilitat i la necessitat de Miriam Sánchez per fer-la seure a ‘Viernes Deluxe’ i que l’entrevistin alguns dels col·laboradors habituals, aprofitant que Pipi Estrada no es pot defensar.