Avui a TV

Ana Guerra intentarà revalidar el lideratge de ‘Veo cómo cantas’, aquesta nit a Antena 3

La que va ser concursant d’‘OT 2017’ intentarà esbrinar qui és un bon cantant i qui un impostor

Ana Guerra intentarà revalidar el lideratge de ‘Veo cómo cantas’, aquesta nit a Antena 3
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La segona temporada de ‘Veo cómo cantas’ està a punt d’arribar a la seva fi a Antena 3. La cadena emet aquesta nit, a partir de les 22.10 hores, un programa inèdit que comptarà amb la participació activa de la cantant Ana Guerra.

La que va ser concursant d’‘OT 2017’ intentarà ajudar els concursants a reconèixer qui és un bon cantant i qui un impostor, juntament amb Ruth Lorenzo, Josie i El Monaguillo, els assessors habituals del talent musical produït per Warner. 

En el programa que s’emet avui, Ana Guerra haurà de catalogar els nou cantants misteriosos, entre els quals hi ha una hostessa de vol, un cambrer, una gòtica, un artesà, un bateria, una locutora de ràdio, un netejavidres, una operadora de càmera i una noia fitnes.

Notícies relacionades

Malgrat que ha perdut seguiment respecte a la seva primera temporada, ‘Veo cómo cantas’ està elevant les seves dades amb l’avenç de l’estiu i ja la setmana passada va guanyar a ‘Viernes Deluxe’, que entrevistava Rafa Mora, després d’un nou acomiadament fals i els integrants de Locomía. 

Aquesta nit, el magazín de Telecinco recorrerà a una famosa que travessa per un dels moments més delicats de la seva vida i l’establirà al plató amb María Patiño i la resta de col·laboradors habituals. 

Temes:

Antena 3