Nova aposta

Netflix posa data a l’estrena de ‘Las de la última fila’, la sèrie de Daniel Sánchez Arévalo

La ficció, protagonitzada per un elenc femení, està composta per sis episodis

Netflix posa data a l’estrena de ‘Las de la última fila’, la sèrie de Daniel Sánchez Arévalo

NETFLIX

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Las de la última fila’ ja té data d’estrena a Netflix. L’esperada sèrie dirigida per Daniel Sánchez Arévalo estarà disponible a partir del 23 de setembre, tal com ha anunciat aquest divendres la plataforma de ‘streaming’. 

Al capdavant del repartiment hi ha Itsaso Arana (‘Reyes de la noche’), Mónica Miranda (‘Todos lo saben’), María Rodríguez Soto (‘Els dies que vindran’), Mariona Terés (‘Paquita Salas’) i Godeliv Van den Brandt (‘Sky Rojo’).

Produïda per Atípica Films, la ficció consta de sis episodis i s’ha rodat en diverses localitzacions de la província de Cadis i Madrid. 

Notícies relacionades

‘Las de la última fila’ explica la història de cinc noies en la trentena, amigues íntimes des de l’escola i que cada any sense excepció organitzen una escapada d’una setmana juntes. Però ha sorgit una cosa que les obligarà a inventar-se unes noves regles del joc: a una d’elles li han diagnosticat un càncer. 

La sèrie està basada en una idea original del mateix Sánchez Arévalo. Quan es va anunciar la posada en marxa d’aquest projecte, el cineasta va afirmar que tenia «moltíssimes ganes de fer una immersió en l’univers femení». «Al final no només m’he posat en la pell d’una dona, sinó de cinc dones», va comentar.