A les 22:35 hores

Cine a La 1 de TVE: Edward Norton s’enfrontarà a diversos perills a ‘Huérfanos de Brooklyn’

Lionel Essrog, un solitari detectiu privat que pateix la síndrome de Tourette, decideix intervenir en l’assumpte i intenta resoldre l’assassinat de Frank Mina

Cine a La 1 de TVE: Edward Norton s’enfrontarà a diversos perills a ‘Huérfanos de Brooklyn’
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La 1 de TVE emet aquesta nit, a les 22:35 hores, una nova emissió d’‘Huérfanos de Brooklyn’. Dirigida per Edward Norton l’any 2019, la pel·lícula està protagonitzada pel mateix director, Gugu Mbatha-Raw, Alec Baldwin, Bobby Cannavale, Willem Dafoe, Bruce Willis, Ethan Suplee, Cherry Jones, Dallas Roberts i Josh Pais, entre altres.

Nova York, anys 50. Lionel Essrog, un solitari detectiu privat que pateix la síndrome de Tourette, decideix intervenir en l’assumpte i intenta resoldre l’assassinat de Frank Minn, el seu mentor i únic amic. Amb només algunes pistes i la poderosa eina que és la seva ment obsessiva, el Lionel desentranya secrets que posen en perill el destí de tota la ciutat i que fins ara havien sigut guardats gelosament. Intentant resoldre aquest misteri, que el porta de clubs de jazz de Harlem que fan pudor de ginebra i els durs barris marginals de Brooklyn als lluents salons dels més poderosos i influents de Nova York, el Lionel s’enfronta a esbirros, corruptes i a l’home més perillós de tota la ciutat.

Temes:

TVE