Font de mems

Shakira revoluciona les xarxes al començar a seguir Chris Evans i Henry Cavill a Instagram

La cantant ha començat a seguir els dos actors fa tot just unes hores

Shakira revoluciona les xarxes al començar a seguir Chris Evans i Henry Cavill a Instagram
2
Es llegeix en minuts
Alejandro Bermúdez

Shakira, Henry Cavill i Chris Evans són tres dels noms més comentats a les xarxes socials. Els motius perquè Shakira sigui trending topic són evidents, ja que la cantant ha confirmat la seva separació a través d’un comunicat. No obstant, ha sigut ella la causant que els noms dels dos actors siguin tendència també.

En les últimes hores, els rumors sobre una possible infidelitat de Gerard Piqué a Shakira han anat agafant força i això ha fet que molts fans de la cantant hagin prestat atenció als seus moviments a les xarxes socials. Ha sigut així com s’han adonat que l’artista ha començat a seguir Henry Cavill (Superman) i Chris Evans (Capità Amèrica) a Instagram. Aquest follow per part de la colombiana ha desencadenat la imaginació dels usuaris de les xarxes socials, que fantasiegen amb una possible relació futura de la cantant amb els actors.

Notícies relacionades

Aquesta acció tan quotidiana podria haver passat desapercebuda en tot moment però ara ha cridat l’atenció especialment. De fet, a Twitter han volgut recordar l’alfombra vermella en què Henry Cavill va deixar de respondre els mitjans per donar un cop d’ull a Shakira, que acabava d’arribar a l’esdeveniment.

Com no podia ser de cap altra manera, les xarxes han aguditzat l’enginy per generar una quantitat interminable de mems en què es fantasieja amb una hipotètica relació entre la cantant i els actors.

Temes:

Shakira