A les 22:05 hores

Dwayne Johnson serà Hèrcules a ‘La película de la semana’ de La 1

Després de realitzar els 12 treballs que li van ser imposats i després de perdre la seva família, l’heroi decideix donar l’esquena als déus i trobar consol en la recerca d’aventures

Dwayne Johnson serà Hèrcules a ‘La película de la semana’ de La 1
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La 1 de TVE emet aquest diumenge, a les 22:05 h, una nova projecció d’‘Hércules’ dins de la programació de ‘La película de la semana’. Dirigida per Brett Ratner l’any 2014, la cinta està protagonitzada per Dwayne Johnson, Rufus Sewell, Ingrid Bolsø Berdal, Aksel Hennie, Ian McShane, Joseph Fiennes, Peter Mullan, Reece Ritchie, Rebecca Ferguson, John Hurt, Irina Shayk, Joe Anderson i Stephen Peacocke, entre altres.

Hèrcules, com tots els herois grecs, és un semidéu. Després de realitzar els terribles 12 treballs que li van ser imposats i de perdre la seva família, decideix donar l’esquena als déus i trobar consol en la recerca d’aventures. Gràcies a les seves vivències ha trobat homes afins que s’hi han unit, ja que comparteixen el seu amor pel combat i no temen la presència constant de la mort en la seva vida. El rei de Tràcia pretén que aquests homes formin un exèrcit invencible. 

Temes:

TVE