Amb el tema ‘Hold me closer’

Cornelia Jakobs guanya el Melodifestivalen i representarà Suècia a Eurovisió 2022

L’artista aconsegueix el passaport a Torí després de posar d’acord el públic suec i un jurat internacional, en què també hi havia Espanya

Cornelia Jakobs guanya el Melodifestivalen i representarà Suècia a Eurovisió 2022

ANNIKA BERGLUND / SVT

1
Es llegeix en minuts
Sergio López Martín
Sergio López Martín

Redactor

Especialista en televisió d'entreteniment, realitys, talents, Eurovisió, Melodifestivalen i música

Ubicada/t a Còrdova

ver +

Suècia ja ha escollit l’artista que la representarà en la pròxima edició del Festival d’Eurovisió. Cornelia Jakobs portarà la bandera del país escandinau a la pròxima edició del certamen musical després de fer-se amb la victòria a la gran final de la 62a edició del ‘Melodifestivalen’, la mítica preselecció organitzada per la SVT sueca, amb el tema ’Hold me closer’.

En la seva primera participació al concurs, Cornelia ha complert tots els pronòstics. La cantant va aconseguir el passaport cap a Rotterdam després d’aconseguir la unanimitat del jurat internacional, en què va participar Espanya amb Eva Mora com a portaveu, i de l’audiència amb 146 punts durant aquesta gran final celebrada al Friends Arena de Solna-Estocolm.

Notícies relacionades

D’aquesta manera, Suècia buscarà igualar Irlanda i aconseguir la setena victòria al Festival d’Eurovisió. A Rotterdam 2021, Tusse va aconseguir la 14a posició gràcies als 110 punts que va rebre ‘Voices’, després de quedar 17è i 11è, respectivament, en les classificacions dels jurats professionals i del televot.

A més dels resultats, Melodifestivalen va tornar a convertir-se en un dels temes més comentats a Twitter a Espanya durant la gran final emesa dissabte a la nit. L’etiqueta oficial mítica preselecció de Suècia per a Eurovisió (#Melfest) va aconseguir el primer lloc en la llista de TT del nostre país amb més de 16.800 tuits originals. A més, alguns artistes com Cornelia Jakobs, Anders Bagge, Tone Sekelius, i Medina, entre d’altres.