Nou tema

Els Morancos parodien Rigoberta Bandini per criticar la situació dels centres de salut amb ‘Ay Omá’

Els actuals concursants de ‘Tu cara me suena’ fan una paròdia de l’exitós ‘Ay mamá’

Els Morancos parodien Rigoberta Bandini per criticar la situació dels centres de salut amb ‘Ay Omá’

Youtube

1
Es llegeix en minuts
Alejandro Bermúdez

És habitual que Los Morancos facin paròdies de temes populars del moment per criticar algun aspecte de la societat o simplement per fer humor. Els hem vist en nombroses ocasions parodiant Isabel Pantoja, Rosalía o algunes de les cares més populars de la política.

En aquesta ocasió, la cançó escollida ha sigut ‘Ay mamá’, de Rigoberta Bandini, que va quedar com a segona classificada al ‘Benidorm Fest’. La parella de còmics ha rebatejat el tema com a ‘Ay Omá’ per criticar la precària situació que es viu en molts centres de salut.

El videoclip està protagonitzat pels actuals concursants de ‘Tu cara me suena’, caracteritzats com a Antonia i Omaíta. La lletra de la cançó posa de manifest la mala situació de la sanitat en clau d’humor: «Ahora da miedo ir al centro de salud. Omá, Omá, Omá, te mueres en el sofá. Me voy a cagar en los muertos de la Seguridad Social".

Notícies relacionades

El vídeo acaba amb un missatge en el qual expressen el seu «total suport i agraïment a tots els sanitaris del nostre país», als quals ja han donat les gràcies en vídeos anteriors.

La cançó ja té gairebé 400.000 reproduccions i acumula milers de ‘m’agrada’ al seu perfil de YouTube. A més, també s’hi poden llegir centenars de comentaris positius de molts usuaris que aplaudeixen la crítica dels germans Cadaval en clau d’humor.

Temes:

Benidorm Fest