Xarxes socials

Anna Simón està embarassada del seu primer fill: la primera foto lluint panxeta

La presentadora ha penjat aquesta instantània al seu perfil oficial a Instagram

Anna Simón està embarassada del seu primer fill: la primera foto lluint panxeta

INSTAGRAM / ANNASIMONMARI

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

L’absència televisiva d’Anna Simón en els últims mesos pren ara sentit. La presentadora està embarassada del seu primer fill, una notícia que ha guardat amb recel en els últims mesos i que ha comunicat ella mateixa a través del seu compte oficial d’Instagram: «Tic tac... #BabyIsComing».

La catalana, l’últim projecte de la qual va ser el programa ‘Lloguer a primera vista’ de TV-3, que es va emetre la tardor passada, ha hagut de reorganitzar la seva agenda professional per als pròxims mesos i ajornar projectes que no eren compatibles amb la seva nova situació personal.

Hores després de publicar aquesta notícia al seu perfil d’Instagram, la comunicadora ha rebut les felicitacions de molts rostres televisius com, per exemple, de Gisela, Irene Junquera (‘GH VIP’), Jon Plazaola (‘Amar es para siempre’, ‘Allà Abajo’), Vanesa Romero (‘La que se avecina’, ‘Masterchef Celebrity’), Josie (‘Zapeando’), Iñaki Urrutia i Frank Blanco (‘El circ’, ‘Cuatro al día’), entre d’altres.

Com hem dit, aquest anunci es produeix diversos mesos després que fes la seva última aparició en televisió. Després que no renovés el seu contracte de cadena l’estiu passat, la comunicadora va marxar el 2020 de l’equip de ‘Zapeando’ per centrar-se en ’Lloguer a primera vista’, el que va ser el seu últim programa a TV-3 i que va veure la llum el mes d’octubre passat.

«És un format molt maco en què ajuntarem gent gran que compartiran pis amb gent jove. Són avis que ja tenen el pis pagat i que no volen estar sols, i llavors joves que volen anar-se’n de casa dels pares però que no tenen diners. Conviuran una setmana i hauran de prendre la decisió final de si segueixen o no», va explicar Simón al ser preguntada per Roberto Leal en la seva participació a ‘Pasapalabra’ el mes d’agost passat.

Notícies relacionades

Durant els seus més de 10 anys vinculada a Atresmedia Televisión, Anna Simón ha presentat formats com ‘Otra movida’ (Neox), ‘Por arte de magia’ (Antena 3), ‘Así nos va’ (La Sexta), ‘La jaula’ (Antena 3) i va ser concursant de la segona edició de ‘Tu cara me suena’ i de ‘tu cara me suena mini’. A més, ha conduït dues retransmissions de les Campanades de Cap d’Any (2013 i 2014) i de ‘Feliz Año Neox’ (2011 i 2012).

A aquests formats cal afegir altres espais que va presentar i en què va col·laborar en altres cadenes prèviament com ‘Estas no son las noticias’ (Cuatro), ‘Los mejores años de nuestra vida: canción a canción’ (La 1 de TVE), ‘Tonterías las justas’ (Cuatro), ‘Oh happy day’ i ‘Persona infiltrada’ (TV-3), entre d’altres.

Temes:

TV-3