xarxes socials

De Beatriz Luengo a Ana Mena: Els gestos de recolzament del món televisiu i eurovisiu a Chanel

Cares com Raquel del Rosario, Aitana, Ion Arramendi i els seus companys al Benidorm Fest van mostrar el seu afecte a l’artista

De Beatriz Luengo a Ana Mena: Els gestos de recolzament del món televisiu i eurovisiu a Chanel

RTVE

3
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Chanel també ha iniciat el seu camí cap a la pròxima edició del Festival d’Eurovisió amb el carinyo de gran part del nostre país. Malgrat la toxicitat i l’odi d’alguns usuaris de les xarxes socials, la representant d’Espanya en el certamen europeu ha rebut nombrosos missatges de cares del món televisiu i eurovisius que li han volgut donar el seu recolzament i els seus millors desitjos després de guanyar el Benidorm Fest 2022.

Una de les més destacades ha sigut la de Beatriz Luengo, que va defensar la versatilitat artística que té la representant d’Espanya a Eurovisió 2022 en una publicació feta en el seu compte d’Instagram: «Els que coneixem el circuit dels musicals la coneixíem i era el típic cas de “Chanel és impressionant, una actriu 360’. Imagino que per a molts això és irrellevant perquè això de 360 és només un mem de Paquita Salas, però no us podeu imaginar l’esforç i treball que hi ha darrere».

«Adoro la proposta de Rigoberta Bandini, ja que com sabeu els que heu llegit el meu llibre la reivindicació del pit em sembla fonamental i necessària. Em va encantar veure Tanxugueiras perquè crec que han inspirat i omplert d’orgull Espanya sencera amb la seva proposta. Però que Chanel no representa a ningú em nego que es digui obertament i que ningú tregui l’historial d’esforç d’aquesta lluitadora. Em nego a veure tant odi i tan poca solidaritat amb una noia que no va elegir el sistema de vots. Ara que em critiquin però seguiré lluitant contra la intolerància», va concloure.

Raquel del Rosario, representant d’Espanya d’Eurovisió 2013, també ha volgut enviar un missatge de recolzament a Chanel Terrero després d’aconseguir el passaport a Torí 2022. La cantant assegura que ha reviscut el «dolor que va generar aquella desproporcionada onada d’odi» que va caure sobre El Sueño del Morfeo després de la seva participació en el festival: «Tota aquella gent que avui et tira la seva porqueria (recorda sempre que és d’ells, no teva), demà buscarà alguna cosa o algú per continuar fent-ho, perquè és més fàcil tirar-la fora que gestionar-la, i sense aquesta gestió individual, mai hi haurà canvi col·lectiu. Ens hem convertit en una generació de «valents darrere el teclat»

«Així que, d’ésser humà a ésser humà, et diré que no et prenguis de manera personal res d’això, tu ets molt més que l’opinió pública, que un certamen, que una cançó i que una puntuació. Que res et faci defallir, perquè així com ells se n’aniran a buscar un nou lloc on llançar la seva porqueria demà, aliens al dany ocasionat, tu et quedes amb tu i et necessites forta i indestructible. Necessitem honrar aquella deessa, la que es manifesta en un himne a les mares (i a les mames), la que ens porta de tornada les veus ancestrales a través de la música tradicional i si, també la que ens mostres a través de la sensualitat del teu ball», afirma la cantant canària.

A causa de l’assetjament que està rebent a les xarxes, en la seva visita al plató de ‘Mejor contigo’, Ion Aramendi no ha dubtat a sortir en defensa de la seva convidada: «Em fa pena que s’hagi vist entelat amb aquest mal rotllo. No em sembla just que es fiquin amb tu. Ningú ha de ficar-se amb ningú, però ningú ha de ficar-se amb tu. Ho has fet de cine».

En ple compte enrere per al Festival de Sanremo, Ana Mena també ha enviat un missatge de recolzament a Chanel després de tot el que ha passat a les xarxes socials: «No sé si arribo tard... Fa dies que preparo Sanremo i no he llegit gaire Twitter però m’agradaria enviar tot el meu recolzament i carinyo a Chanel, la pròxima representant d’Espanya a Eurovisió. És una ARTISTASSA i hauríem de sentir-nos MOLT orgullosos».

Notícies relacionades

Chanel també ha rebut els missatges de recolzament per part d’algunes de les companyes d’aquesta primera edició de Benidorm Fest com Rigoberta Bandini: «Crec ferventment que totes les coses passen per alguna cosa, així que el nostre destí no devia ser Torí, per molt que ens vingués de gust estar menjant ‘rigatoni’ dues setmanes seguides i que Europa sencera coregés el nostre ‘lolololó’. La nostra victòria ha sigut que hàgiu convertit això en un himne etern. Vull enviar tota la meva força a Chanel Terrero, t’agafem del braç tal com fèiem en la nostra cançó, germana ho petaràs».

Tanxugueiras també ha dedicat un missatge carinyós a Chanel Terrero després de la seva victòria al Benidorm Fest 2022: «Tots, totes i todes vam guanyar ahir. Chanel des d’ara, ¡AL MÀXIM amb tu!»