En el ‘Deluxe’

Jorge Javier Vázquez respon a Antonio David Flores després d’anomenar-lo «la vedet de Badalona»

El presentador de ‘Sálvame’ s’ha pres amb humor les paraules de l’excol·laborador

Jorge Javier Vázquez respon a Antonio David Flores després d’anomenar-lo «la vedet de Badalona»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La relació de ‘Sálvame’ amb Antonio David Flores és més tensa que mai. Fa uns dies, a la seva arribada a l’estació de l’AVE després de la intervenció estètica de Rocío Flores, l’excol·laborador de Telecinco va aprofitar els micròfons de la premsa per enviar un missatge a Jorge Javier Vázquez.

«No em feu cap numeret», va demanar visiblement enfadat per, seguidament, referir-se d’aquesta forma al presentador: «A la vedet de Badalona li envio un petó, a veure si això ho poseu». 

Aquest dissabte en el ‘Deluxe’, Lydia Lozano va voler conèixer el que pensava Jorge Javier de les paraules que havia utilitzat Antonio David, a qui es refereix com ‘El Penas’ des de fa setmanes. «Et dic una cosa. En realitat soc un gran artista, i això de vedet de Badalona... em sembla un afalac», va assegurar entre rialles. 

Notícies relacionades

Tot seguit va compartir la seva opinió sobre el comportament que havia mostrat Antonio David davant els mitjans: «Primer el vaig veure molt sobresaltat (...) després, amb això de vedet de Badalona... Comparant, em sembla més tremend anomenar-lo ‘El Penas’, que ja apareix fins i tot a la Viquipèdia». 

«Em sembla una cosa inofensiva. A mi em fa fins i tot gràcia», va assegurar Jorge Javier, que va revelar la forma en què parlarà de l’exguàrdia civil a partir d’ara: «He decidit que ja no em referiré a ell com ‘El Penas’. Em referiré a ell tenint en compte la relació que mantingui. Per a mi ara és el nòvio de Marta Riesco o l’exmarit d’Olga Moreno». 

Temes:

Sálvame