A ‘Mejor contigo’

Chanel, sobre l’assetjament a les xarxes: «Com a societat no podem permetre que es linxi una persona»

La guanyadora del Benidorm Fest 2022 ha parlat sobre la seva victòria en el programa de Ion Aramendi

Chanel, sobre l’assetjament a les xarxes: «Com a societat no podem permetre que es linxi una persona»
2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

«Un aterratge agredolç». Així ha definit Chanel Terrero les hores posteriors a la seva victòria a la gran final del Benidorm Fest, on es va imposar a altres favorites com Rigoberta Bandini i Tanxugueiras. Malgrat que el resultat és legítim, nombrosos usuaris de les xarxes socials estan intentant desprestigiar la seva victòria agafant-se a un sistema de votació que consideren injust, el qual es coneixia des de fa setmanes. 

Enmig de tota aquesta polèmica, l’artista ha acudit aquest matí al plató de ‘Mejor contigo’, el magazín de Ion Aramendi a TVE. «Ningú em treu la felicitat, l’amor que estic rebent i les ganes de treballar», ha començat dient la intèrpret, que pensa donar-ho «absolutament tot» amb el seu tema ‘SloMo’ a Eurovisió 2022: «Hem de guanyar i guanyarem. El focus ha de ser allà»

Sobre el moment en què va saber que era la vencedora de la gala, Chanel ha confessat que no s’ho creia: «Durant molts dies vaig haver d’aguantar els nervis per fer un bon xou. En aquell moment em vaig ensorrar»

Fede Arias, reporter del programa, ha mostrat l’emotiva abraçada que es van fer Rigoberta Bandini i Chanel minuts després de conèixer-se els resultats. «Va significar molt», ha reconegut la intèrpret entre llàgrimes: «Tots tenen una carrera artística brutal i són un exemple per a mi. Compartir-hi escenari va ser molt ‘heavy’». «Quan ens estaven donant les votacions, ens vam mirar als ulls, ens vam donar la mà i no van fer falta paraules. Això és companyerisme», ha afegit. 

Notícies relacionades

A causa de l’assetjament que està rebent a les xarxes, Ion Aramendi no ha dubtat a sortir en defensa de la seva convidada: «Em fa pena que s’hagi vist entelat amb aquest mal rotllo. No em sembla just que es fiquin amb tu. Ningú ha de ficar-se amb ningú, però ningú ha de ficar-se amb tu. Ho has fet de cine».

«L’art és subjectiu, cadascú té una opinió i és totalment comprensible i respectable. El que no es pot permetre com a societat és linxar una persona per un gust propi», ha remarcat Chanel, que a més de ser la favorita del jurat, va obtenir la segona plaça en el vot demoscòpic i la tercera en el televot.