Ho confirma a ‘Sálvame’

Anabel Pantoja se separa quatre mesos després del seu casament: «La decisió l’he pres jo»

La col·laboradora ha explicat els motius de la seva ruptura amb Omar Sánchez

Anabel Pantoja se separa quatre mesos després del seu casament: «La decisió l’he pres jo»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Anabel Pantoja ha acudit aquest dilluns a ‘Sálvame’ per respondre a tots els rumors sobre la seva separació amb Omar Sánchez. En una entrevista amb Jorge Javier Vázquez, la col·laboradora ha confirmat que han emprès camins per separat tan sols quatre mesos després de casar-se a l’illa de La Graciosa. A més de negar que hi hagi terceres persones, la ‘influencer’ ha assegurat que la decisió ha sigut seva: «L’he pres jo».

Al plató del seu programa, Anabel ha confessat que feia temps que la relació trontollava: «Quan torna de ‘Supervivientes’, jo estic canviada i ell està tocat. Ell és un gran home, potser qui no ha estat a l’altura he sigut jo. Però és veritat que ho veia tot molt adormit». «Jo volia moviment, jo amb els meus projectes i ell amb els seus», ha comentat. 

La col·laboradora ha recordat que la setmana del casament va ser «una muntanya russa» d’emocions, no només per la mort de la seva àvia sinó també per tot el que va implicar l’organització d'aquesta: «Hi va haver prohibicions i mals entesos». Així mateix, ha reconegut que no van arribar «en plenitud» a aquell moment: «Estàvem a un 60% per la meva part, no sé per la d’ell. Jo ho vaig organitzar tot». No obstant, ha volgut deixar clar que el casament «va ser real» per als dos: «Jo allà volia salvar-ho tot». 

Notícies relacionades

El moment més destacat de l’entrevista ha arribat quan Anabel ha parlat sobre les setmanes posteriors a l’enllaç: «Després del casament no me’n vaig poder anar de lluna de mel, que m’hauria vingut molt bé». «Em va passar una cosa personal i em va marcar. Ho vaig passar jo sola», ha revelat, visiblement emocionada, i sense voler entrar en detalls. A partir d’aquell instant, Anabel no va ser la mateixa: «Em notava rara». «Entenc que per a tots vosaltres sigui un xoc. Per a mi ho ha sigut molt temps», ha dit. 

(En elaboració)

Temes:

Sálvame