¿Perilla el seu lloc?

Joaquín Prat aclareix la situació de Marta Riesco a ‘Ana Rosa’ després de la seva enganxada amb Anabel Pantoja

El presentador respon a Diego Arrabal, que afirma que la reportera ha sigut «expulsada» del programa

Joaquín Prat aclareix la situació de Marta Riesco a ‘Ana Rosa’ després de la seva enganxada amb Anabel Pantoja
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Marta Riesco va protagonitzar aquest dimarts una forta topada amb Anabel Pantoja a ‘Sálvame’. La reportera d’‘El programa de Ana Rosa’, desplaçada fins a Vitòria per cobrir les entrades i sortides d’Iñaki Urdangarín, va atendre l’espai vespertí de Telecinco per confirmar que ha emprès mesures legals contra la neboda d’Isabel Pantoja. «Tu a la banqueta, com la teva tia», va arribar a dir a la tertuliana.

Segons Diego Arrabal, la intervenció de Riesco en el programa de Jorge Javier Vázquez hauria tingut conseqüències laborals per a ella. Així ho ha revelat en un vídeo titulat de la següent forma: «Marta Riesco, expulsada d’AR»

Un contundent titular que indueix a confusió, ja que el mateix paparazzi explica en la gravació que no ha sigut acomiadada, sinó que ha rebut un toc d’atenció: «Ha sigut expulsada de Vitòria. Li han dit que es deixi de tantes tonteries i de barallar-se amb Anabel a ‘Sálvame’». «Li han fet una estirada d’orelles que potser no es queda allà», assegura. 

Notícies relacionades

Després de la publicació d’aquesta informació, Joaquín Prat ha aclarit aquest matí quina és la situació de Marta Riesco al magazín matinal. «Diu Diego Arrabal que Marta ha sigut expulsada d’aquest programa. Res més lluny de la realitat. Està de dia lliure, demà quan torni seguirà treballant en aquest programa». 

Després que el copresentador fes aquest desmentiment, Arrabal ha respost des del seu compte de Twitter: «Si em permeteu una recomanació molt important. Abans de desmentir una informació és important escoltar/llegir amb atenció. Em reafirmo en absolutament tot». 

Temes:

Telecinco