Setmana atípica

Broncano proposa una llista de presentadors per cobrir la seva baixa per covid a ‘La resistencia’

Grison es va posar al capdavant del ‘late night’ de Movistar Plus+ durant l’entrega de dilluns

Broncano proposa una llista de presentadors per cobrir la seva baixa per covid a ‘La resistencia’
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Setmana atípica per a ‘La resistencia’ després del positiu en covid de David Broncano. El programa va cobrir aquest dilluns l’absència del seu presentador titular amb Grison, que per una nit va agafar les regnes del ‘late night’ de Movistar Plus+. Un lloc que anirà rotant durant els pròxims dies entre la resta de col·laboradors del programa, segons va avançar ahir el mateix Broncano a través d’una videotrucada. 

«T’ho han dit, ¿no? Avui presentes tu. ¿T’e nhavies adonat?», va començar dient Broncano a Grison, que va fer broma: «Sí, me n’acabo d’adonar». El presentador va recordar que encara queden diversos programes per davant als quals no podrà acudir, motiu pel qual va improvisar una espècie de ‘planificació’. 

Notícies relacionades

«Demà Jorge Ponce o Ricardo Castella, i dimecres el que no presenti dimarts», va explicar l’humorista, que també va proposar els noms de Candela Peña i Ingrid García-Jonsson per al programa de dijous. «Jo no vull», va afirmar Castella mentre Grison votava a favor de Candela. 

De moment no s’ha confirmat qui estarà al capdavant de l’entrega d’aquest dimarts, que comptarà amb Belin com a convidat. «Ara ens falta presentador», ha assegurat el ‘community manager’ del programa a Twitter.