Benidorm Fest

Tanxugueiras i Gio (Unique) retarden la seva arribada a Benidorm per precaució

Així ho han notificat a través de les seves xarxes socials

Tanxugueiras i Gio (Unique) retarden la seva arribada a Benidorm per precaució

Benidorm Fest

1
Es llegeix en minuts
Alejandro Bermúdez

Després de la revolució que ha causat la retirada de Luna Ki a només tres dies de l’inici del ‘Benidorm Fest’, els altres participants ja estan fent les maletes per posar rumb a la localitat alacantina. Tot i que no tots arribaran alhora ni junts, tal com han anunciat Tanxugueiras i Unique a les seves respectives xarxes socials.

Olaia Maneiro i Aida Tarrío, de Tanxugueiras, esperen un resultat negatiu per poder viatjar al lloc on se celebrarà el certamen. Així ho han comunicat a través del perfil de Twitter del grup: «Tot i que part de l’equip ja és a Benidorm, l’Aida i l’Olaya viatjaran en els pròxims dies per precaució. Estem bé i recuperant-nos. I, per descomptat, també amb moltes ganes de poder compartir amb vosaltres ‘Terra’ en directe».

Notícies relacionades

En una situació similar es troba Gio, integrant d’Unique. Després d’haver donat positiu fa uns dies, el cantant és a Madrid fent la quarantena obligatòria i a l’espera d’un resultat negatiu per poder reunir-se amb els seus companys que viatgen aquest diumenge fins a Benidorm, tal com han anunciat en un comunicat via Twitter: «Després d’una setmana de confinament, per precaució no viatjaré avui amb Unique. Espero estar aviat a Benidorm. Em trobo molt bé. Gràcies a tothom, ens veiem allà al més aviat possible».

Unes hores després, el grup ha aclarit que Gio es reunirà en els pròxims dies amb la resta de la banda sempre que el seu resultat sigui negatiu: «Per si hi ha cap dubte. Gio serà a Benidorm. I a molt males, tant de bo que no, actuaríem 3/4. Unique serà en la primera semifinal del Benidorm Fest».

Temes:

Benidorm Fest