Tots els detalls fins al moment

¿Com aconseguir entrades gratis per al Benidorm Fest?

Totes les gales tindran públic en directe, però encara no està determinat el dia en què es repartiran, ja que encara no s’ha determinat l’aforament definitiu

¿Com aconseguir entrades gratis per al Benidorm Fest?

RTVE

2
Es llegeix en minuts
Sergio López Martín
Sergio López Martín

Redactor

Especialista en televisió d'entreteniment, realitys, talents, Eurovisió, Melodifestivalen i música

Ubicada/t a Còrdova

ver +
Redacción Yotele

La primera edició del Benidorm Fest comptarà amb públic en directe a les seves tres gales. RTVE ha revelat aquest dijous bastants detalls relacionats amb la presència d’espectadors en la celebració del seu nou certamen musical com, per exemple, que seran gratuïtes, tot i que de moment caldrà esperar uns dies per poder aconseguir-les per diverses circumstàncies.

Segons ha confirmat la cadena pública en la convocatòria de premsa, l’aforament definitiu encara no està determinat perquè s’estan realitzant proves de seguretat al recinte esportiu de la localitat alacantina per tenir un número exacte, motiu al qual cal afegir-li que pandèmia que vivim en l’actualitat. De fet, el principal dubte estarà en la capacitat de la fossa, ja que s’haurà de complir les distàncies interpersonals de seguretat, i les localitats del qual cobrirà Temps, subcontractada per Boomerang: «A les grades hi haurà 300 i 300, on hi ha el dubte és a la fossa».

«La setmana que ve hi haurà un aforament real. ¿Què és el que esperem? 1.000 persones i escaig, però això es reduirà per les mesures sanitàries», va afirmar María Eizaguirre, directora de comunicació i participació d’RTVE, recalcant que la cadena pública no vol crear falses expectatives sobre això: «No hem volgut treure entrades per després retirar-les»

En aquest sentit i després d’algunes filtracions que s’han vist a les xarxes socials, la cadena pública ha revelat que Entradas.com serà la plataforma en la qual es distribuiran gratuïtament les entrades per a les dues semifinals i la gran final, que tindran lloc els dies 26, 27 i 29 de gener, i que no serà obligatori acudir a les tres gales per viure el Benidorm Fest en viu i en directe. «Tenim molt interès que els eurofans participin d’aquesta festa. En aquestes coses no tothom estarà content i intentarem que sigui un repartiment el més just i equitatiu possible», afirma Eizaguirre.

Notícies relacionades

«La prioritat absoluta és l’espectacle, el xou de les tres gales, que és la nostra imatge per a Europa. Tampoc ens podem comprometre a omplir el poliesportiu. Però pensem que la prioritat és protegir els artistes i treballadors», va assegurar Eva Mora, cap de la delegació d’Espanya al Festival d’Eurovisió i una de les màximes responsables d’aquest Benidorm Fest.

Una altra dada important a tenir en compte, tant per al públic que assisteixi com per a l’audiència que ho veurà a casa seva, és la durada de les diferents gales. En aquesta convocatòria, Mora i Eizaguirre han revelat que les semifinals començaran a les 22.40 hores i tindran una durada d’entre 70 i 80 minuts, mentre que la final començarà al voltant de les 22.10 i durarà 90 minuts aproximadament, tot i que obrint la porta que s’allargui uns minuts més.