A ‘El programa de Ana Rosa’

Rocío Flores critica ‘Sálvame’ i ataca María Patiño: «No té cap credibilitat, està denunciada»

La filla de Rocío Carrasco i Antonio David Flores ha arremès contra el programa de Jorge Javier Vázquez

Rocío Flores critica ‘Sálvame’ i ataca María Patiño: «No té cap credibilitat, està denunciada»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La guerra entre ‘Sálvame’ i Rocío Flores és més viva que mai. La filla de Rocío Carrasco i Antonio David Flores ha esclatat aquest divendres a ‘El programa de Ana Rosa’ contra l’espai vespertí i, més concretament, contra María Patiño. La col·laboradora ha acusat la periodista de mentir i ha qüestionat la seva professionalitat.

«Seré molt clara, molt directa i molt breu. No contestaré a María Patiño, perquè per a mi és una periodista que no té cap credibilitat», ha començat dient Rocío després que el programa emetés una de les últimes intervencions de la tertuliana a ‘Sálvame’. 

L’exconcursant de ‘Supervivientes’ ha afirmat que fa dos mesos Patiño la va acusar «d’haver presentat una denúncia falsa». «Li va imputar un delicte al meu pare dient que tenia proves d’un vídeo en el qual se’l veia penjant els cartells que van aparèixer al nostre barri amb la paraula ‘maltractador’. També va dir que s’havia celebrat un judici i que hi havia testimonis», ha recordat.

Notícies relacionades

No obstant, Rocío ha mantingut que això és «totalment fals». «És una periodista que està denunciada penalment», ha apuntat abans de passar a l’atac contra ‘Sálvame’: «Fa molts mesos que em provoqueu, intenteu que reaccioni i fent-me molt mal». 

La col·laboradora del magazín matinal acusa el programa de Jorge Javier Vázquez d’haver-li fet «moltíssim mal» durant els últims mesos: «Des que vaig fer seure la cúpula de La Fábrica de la Tele al jutjat que no pareu de burxar». «Només us dic una cosa. No em defensaré en un plató de televisió, us contestaré al jutjat. A partir d’aquí, que cada un continuï dient el que vulgui», ha conclòs.

Temes:

Sálvame