Modificació

TVE canvia d’opinió i canvia de dia la tornada de ‘Los misterios de Laura’

La tv movie, programada per ser ‘La pel·lícula de la setmana diumenge’, canvia de dia

TVE canvia d’opinió i canvia de dia la tornada de ‘Los misterios de Laura’

TVE

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Los misterios de Laura’ tornen, encara que ho fan una mica més tard del previst. TVE havia anunciat la tornada de la sèrie policíaca per a aquest diumenge 9 de gener. La tv movie anava a ser ‘La pel·lícula de la setmana’, no obstant la pública ha decidit retardar-ne l’estrena uns quants dies, a un de molt més típic per a les seves ficcions.

Finalment, la pel·lícula de ‘Los misterios de Laura’ s’emetrà el dijous 13 de gener, el dia en què s’emeten sèries com a ‘HIT’ i principalment ‘Cuéntame cómo pasó’. Previsiblement s’enfrontarà a ‘El peliculón’ d’Antena 3. La incògnita està en si per a aquell dia Telecinco estrenarà la nova edició de ‘Secret Story’ amb anònims.

La tornada de ‘Los misterios de Laura’ porta per títol ‘El misterio del asesino inesperado’ i és un capítol especial de la comèdia policíaca de La 1 en què la inspectora haurà d’investigar un nou cas, en aquesta ocasió per demostrar la seva innocència.

Notícies relacionades

‘El misterio del asesino inesperado’ és una producció de RTVE en col·laboració amb Veranda TV (Grup Mediawan) que reuneix a gran part del repartiment original de la sèrie, amb María Pujalte donant vida de nou a la peculiar inspectora Laura Lebrel, al costat d’Oriol Tarrasón, Laura Pamplona, Beatriz Carvajal i César Camino. A més, el capítol especial compta en el seu repartiment amb actors com Raul Mérida, Joaquín Climent, Carmen Conesa, Carlos Hipólito i Nadia Al Saidi, entre d’altres. Pablo Guerrero dirigeix aquesta tv movie, amb guió de Javier Holgado i Carlos Vila, creadors de ‘Los misterios de Laura’.

Així serà la tv movie de ‘Los misterios de Laura’

La Laura porta una nova vida, allunyada des de fa anys de la tasca policial. Va decidir abandonar el cos i fa molt temps que no té contacte amb els seus companys. Però es veurà obligada a recuperar l’activitat de detectiu, en aquesta ocasió, per salvar-se com a sospitosa d’un assassinat. A ‘El misterio del asesino inesperado’ s’anirà revelant, a poc a poc, el motiu d’aquest allunyament, alhora que la investigació avança contrarellotge i el perill sotja la Laura.

Temes:

TVE