Arran de Rocío Carrasco i la seva filla

Paz Padilla torna a fer-la grossa, ara parlant sobre el maltractament: «L’amor ho pot tot»

La periodista Ana Bernal-Triviño, col·laboradora dels debats de ‘Rocío’, ha respost amb severitat a la presentadora

Paz Padilla torna a fer-la grossa, ara parlant sobre el maltractament: «L’amor ho pot tot»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Paz Padilla sembla haver-li agafat el gust a això de ser al centre de la polèmica. La presentadora, que fa uns dies es convertia en Trending Topic per afirmar que la vacuna contra la covid «no serveix» davant les mutacions del virus, ha tornat a incendiar a les xarxes socials amb unes paraules sobre el maltractament.

Tot començava arran del debat que es generava novament a ‘Sálvame’ sobre la relació de Rocío Carrasco i Rocío Flores. Paz expressava sentir «tristesa» pel distanciament que continua existint entre mare i filla: «Si jo pogués les agafaria i les tancaria en una habitació, i que es diguessin tot el que s’han de dir. I fins que no es diguin ‘t’estimo’, no surten d’allà. Només s’ha de dir ‘t’estimo’, i oblida. Perquè si vivim amb el rancor... Amb el passat no s’estima. Cal viure el present, el passat ja no existeix», argumentava.

Notícies relacionades

«L’amor ho pot tot», va assegurar Paz, que es trobava amb la resposta de Kiko Hernández, que li recordava que no era una circumstància normal i que Carrasco havia patit episodis molt durs: «No, no ho pot. Perquè aquesta senyora ha estat a punt de treure’s la vida, per l’amor de Déu.» «Sí. Ho pot tot. Sí que ho pot. L’amor sí», insistia la presentadora.

El col·laborador va intentar que Padilla entrés en raó amb una ràpida comparació: «¿Tu diries que una senyora que ha sigut maltractada vagi amb el seu maltractador, i que es diguin t’estimo? ¡És una bogeria, per Déu!». Però ella va seguir amb els seus pensaments: «L’amor, com a concepte. L’amor incondicional, l’amor generós, l’amor pel qual anteposo a la meva ràbia, el meu odi, la meva enveja... tot. Anteposo l’amor. Si hi ha amor, oblidem el rancor. Si hi ha amor, oblidem el que ha passat». No contenta, va afegir al seu speech: «Cal tenir l’ànima blanca. Tots hem patit i ens han donat pals que ens han fet aixecar el cap. Però per tornar a començar només hi ha l’amor»

Temes:

Sálvame