A Twitter

Ana Bernal-Triviño respon a les polèmiques paraules de Paz Padilla: «La violència psicològica o física no és amor»

Ana Bernal-Triviño respon a les polèmiques paraules de Paz Padilla: «La violència psicològica o física no és amor»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Paz Padilla tornava a situar-se aquest dimarts en el focus de la polèmica. La presentadora de ‘Sálvame’ va causar indignació entre els espectadors del programa pel discurs que va pronunciar enmig d’un debat sobre la relació entre Rocío Carrasco i Rocío Flores. 

«Si jo pogués les agafaria i les tancaria en una habitació, i que es diguessin tot el que s’han de dir. I fins que no es diguin ‘t’estimo’, no surten d’allà», va assegurar la gaditana, que defensava que «l’amor ho pot tot». En aquell instant, Kiko Hernández li va recordar la violència que ha patit Rocío Carrasco durant anys: «No, no ho pot. Aquesta senyora ha estat a punt de treure’s la vida, per l’amor de Déu».

Nombrosos usuaris han assenyalat a les xarxes socials el mal que poden causar declaracions com les de Paz Padilla. Entre les veus crítiques destaca la d’Ana Bernal-Triviño, periodista especialitzada en violència de gènere que va participar en els debats de ‘Rocío: contar la verdad para seguir viva’. 

Notícies relacionades

En el seu compte de Twitter assenyala que «l’amor ho pot tot» és una de les frases «més perilloses dins de la violència de gènere» i que ha portat «a moltes dones a ser assassinades». «No utilitzem més mites dins de la VG, sisplau», demana la comunicadora, que insisteix que «la violència psicològica o física no és amor». «L’amor és respecte», afegeix. 

En un segon missatge remarca que tant la violència de gènere com la filioparental «no és amor, és delicte». «La violència vicaria utilitza els menors en contra de les seves mares. El SAP no existeix. I si cal afrontar alguna cosa es fa amb mediació de professionals de VG, no amb autoajuda», conclou la professional a l’esmentada xarxa social. 

Temes:

Sálvame