La setmana vinent

‘Pasapalabra’ anuncia una ‘Copa de maestros’ amb vuit mítics guanyadors

La cadena no ha revelat més detalls sobre aquests especials que s’emetran a la tarda

‘Pasapalabra’ anuncia una ‘Copa de maestros’ amb vuit mítics guanyadors
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Pasapalabra’ comença el 2022 aplegant les seves grans estrelles. El concurs d’Antena 3 ha anunciat la celebració de la ‘Copa de maestros’, un especial del concurs presentat per Roberto Leal que s’emetrà la setmana vinent (a partir del dilluns 10 de gener) en l’horari habitual.

La ‘Copa de maestros’, que compta amb una impactant promo, aplegarà «vuit concursants mítics guanyadors de vuit impressionants pots». No obstant, no se sap gaire cosa més sobre com es produiran aquests duels entre les ‘all stars’ del concurs, així com qui s’enfrontarà a qui.

Notícies relacionades

L’únic que des de la cadena avancen és que «la setmana que ve serà històrica». Aquests especials es produeixen 20 mesos després que el concurs comencés una nova etapa a Antena 3 després del seu final a Telecinco. Des d’aleshores, ‘Pasapalabra’ ha entregat dos pots: un al juliol a Pablo Díaz per valor d’1.828.000 euros, i un altre tres mesos després a Sofía Álvarez per 456.000 euros.

Per tant, amb aquesta classe d’especials es posarà en pausa el duel que mantenen Orestes i Jaime. Mentre el primer ja encadena 66 programes, el segon n’acumula 48. No obstant, també podrien aparèixer en aquesta ‘Copa’ algun d’ells, així com altres de mítics de ‘Pasapalabra’ com David Leo i Eduardo Benito, tal com apunten les xarxes.

Temes:

Pasapalabra