Especial nit de Cap d’Any

José Mota, ‘Cachitos’, ‘First Dates’ i ‘Viva la fiesta’, entre els especials de les cadenes per la nit de Cap d’Any

Elena S. Sánchez i Rocío Muñoz presentaran l’especial ‘Feliz 2021’ a La 1, mentre que Eva González i Juanra Bonet diran ‘Adiós, 2021’ a Antena 3

José Mota, ‘Cachitos’, ‘First Dates’ i ‘Viva la fiesta’, entre els especials de les cadenes per la nit de Cap d’Any

RTVE / ATRESMEDIA TELEVISIÓN / MEDIASET / CANAL SUR / À PUNT

8
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Les cadenes també celebraran aquesta atípica nit de Cap d’Any amb programacions especials molt variades. Per exemple, La 1 de TVE manté la seva aposta per José Mota amb ‘Cuento de Vanidad’ (22 hores), basat en la novel·la ‘Conte de Nadal’ de Charles Dickens, és, a més d’una paròdia del clàssic nadalenc, una crítica profunda i atrevida de la vanitat que domina el món des de temps immemorials i que ha assolit les seves màximes cotes en aquest món de likes, influencers i haters.

Scrooge és un milionari altiu i envanit, convençut que és el centre de l’univers. Ha practicat la vanitat gairebé com una religió i així ho explica a les seves xarxes socials, en les quals ridiculitza el seu entorn i presumeix de tot el que té, mobilitzant milers de followers que aplaudeixen les seves mesquines idees. No coneix l’empatia ni la caritat i considera que la solidaritat és el ‘postureig’ dels vanitosos per presumir de bon cor.

A més d’aquesta història, mostra esquetxos de contingut social i reflexiu però carregats d’humor com ‘Juegos sexuales de rol’ o paròdies de programes com ‘El jeque infiltrado’ i ‘El juego del calamar’. Per descomptat, no faltaran els musicals, que inclouran homenatges a Raffaella Carrà i Georgie Dann, i les famoses imitacions de José Mota amb personatges nous i sorprenents.

Posteriorment, des de les 23:05 hores, els millors artistes es tornaran a reunir en l’especial de de Cap d’Any de La 1 ‘¡Feliz 2022!’. Aquest any estarà presentat per Elena S. Sánchez i Rocío Muñoz i comptarà amb més de 90 actuacions d’artistes nacionals i internacionals, abans i després de les campanades, entre les quals destaquen les d’Ed Sheeran, Sebastián Yatra, Vanesa Martín, Malú, Pablo Alborán, Sergio Dalma, Hombres G, Levi, Pablo López, Julia Medina, Ana Mena & Omar Montes, Lola Índigo, Fangoria, Kiko Rivera, Antonio Orozco, Carlos Baute & Chenoa, Camela, Nía & Índia Martínez, Moncho i Elías, DVicio, Samantha Hudson, Álvaro de Luna, Bertín Osborne, Soleá, Edurne, Los Vivancos, Ana Guerra, Pastora Soler, Nancys Rubias, Niña Pastori, Dani Fernández, Blas Cantó, Miguel Poveda, Rosa López, Café Quijano, Efecto Pasillo, Tamara, Sweet California, Alex Ubago, Zenet, Amistades Peligrosas, Rafa Sánchez, Ruth Lorenzo i Ricki Merino, però també un duet del recentment mort Carlos Marín i Innocence.

‘Cachitos’ repeteix la nit de Cap d’Any de La 2

‘Cachitos de hierro y cromo’, una de les tradicions que menys engreixen del Nadal, torna a La 2 i ho fa amb el record d’una de les artistes més grans: Raffaella Carrà. Aquest any la gala prèvia al raïm portarà perruca rossa i l’esperit d’una dona que té una estrella al passeig del fons documental de RTVE.

Durant la gala, que començarà les 22:35 hores, hi haurà actuacions musicals contemporànies inspirades en l’artista italiana: Ana Guerra, La casa azul, Ladilla rusa, Soleá Morente i Samanta Hudson recuperaran a l’escenari de la sala La Paloma de Barcelona l’esperit i la festa de Carrà. Tot conduït per Virginia Díaz i un espontani a qui ningú ha convidat, Mikel Iturriaga. També s’hi passaran el mag Miguel de Lucas, el divulgador científic Ricardo Moure i la veu d’Elisenda Roca de ‘Saber y ganar’.

I 12 campanades després... afartament de ‘Cachitos’. Tres hores del millor arxiu d’Espanya amb rètols capaços de fer que el públic s’ennuegui, somrigui o li caigui la llagrimeta recordant el viscut. De vegades amb nostàlgia, d’altres amb rubor i sempre amb humor.

Eva González i Juanra Bonet diran ‘Adiós, 2021’ a Antena 3

Eva González i Juanra Bonet, dos dels presentadors de més èxit de la televisió, seran els encarregats de conduir l’especial ‘Adiós, 2021’ que Antena 3 ha preparat per abans de les campanades. González i Bonet acomiadaran l’any amb humor, recordant tot el que ha passat aquest últim any a Atresmedia. Aquest especial està gravat al palau de Ferrán Núñez.

A més, després de les campanades s’emetrà el ja tradicional karaoke ‘Cantando al 2022’.

Nou solters buscaran l’amor la nit de Cap d’Any de ‘First Dates’ a Cuatro

La màgia i l’ambient festiu de l’últim dia de l’any envairan el restaurant de ‘First Dates’ en l’entrega especial de Cap d’Any que Cuatro emetrà aquest divendres 31 de desembre (21 hores) i que acollirà romàntiques i divertides cites en les quals l’amor i la música seran els grans protagonistes.

Carlos Sobera i l’‘staff’ integrat per Lidia, Matías i les bessones Marisa i Cristina es vestiran de gala per rebre els solters que han reservat taula en aquesta vetllada que comptarà amb les actuacions de la violinista Astrid i els grups Invitators i Lérica, a més d’algunes divertides improvisacions per part dels comensals més entusiastes.

Lara Álvarez i Joaquín Prat presentaran ‘Viva la fiesta’ de Telecinco

Telecinco acomiadarà l’any amb una gala especial en la qual Lara Álvarez i Joaquín Prat presentaran les actuacions de diversos artistes que han participat en els talent shows de Mediaset España, com Índigo Salvador, guanyadora de la primera temporada d’‘Idol Kids’, i els finalistes Hayk Arsenyan, Óscar Cantalejo i Marta Mesa; 6ID, que homenatjaran Raffaella Carrà, Elsa Tortonda, Triana ‘La Canela’, Mago Joel, Chiara Oliver, Chus Serrano i Raúl Rubio, finalistes de diferents edicions de ‘Got Talent España’, així com Cristina Ramos, guanyadora de la primera temporada, i El Cejas; Elena Farga, segona classificada en ‘Factor X 2018’; Brequette Cassie, guanyadora de ‘Top Star’, i Sislena Caparrosa, guanyadora de ‘Tu sí que vales’ el 2016. Gràcies a una sèrie de mesures implementades en la producció per reduir la seva empremta de carboni, les dues gales han sigut certificades pel seu compromís amb el medi ambient per Albert, organització mediambiental dirigida per BAFTA, l’Acadèmia Britànica de les Arts Cinematogràfiques i de la Televisió.

La Sexta aposta pel retrobament de ‘Sé lo que hicisteis...’

Abans de les campanades amb Cristina Pardo i Dani Mateo, la cadena donarà l’oportunitat de tornar a disfrutar en ‘prime time’ de ‘Zapeando (Gourmet Edition)’ i del retrobament de ‘Sé lo que hicisteis... los últimos diez años’, dos especials emesos aquest 30 de desembre a Neox, la nit en què se celebra ‘Feliz Año Neox’.

Posteriorment, la cadena d’Atresmedia Televisión emetrà ‘Blade II’.

Telemadrid tindrà humor l’última nit de l’any amb ‘Mira quién vuela’

Però també té una programació especial per a aquesta última nit de l’any. ‘Juntos’ ha preparat un programa molt especial en què els seus presentadors, Aran i Vidal, estaran acompanyats per Rafa (del grup La Unión), Amistades peligrosas i el cantant de rap Rayden.

 

L’humor tampoc faltarà per acomiadar l’any i ho farem amb ‘Mira quién vuela’, que inaugurarà el vol d’una línia aèria ‘low cost’ anomenada «1 Euro Lines», que comença a funcionar amb una promoció de trajectes a un euro. Al comandament de l’aeronau hi ha el comandant Leo (Leo Harlem), el pilot més expert que ha pogut fitxar la nova línia aèria, que té molts anys d’experiència i milers d’anècdotes a la seva esquena. El copilot Amor (David Amor) és el contrapunt jove i formal del comandant Leo. Un home amable i divertit que encara viu amb passió els seus primers vols i aprèn i disfruta amb les anècdotes i ocurrències del seu company i s’emociona al veure algun dels famosos que aniran entrant a la cabina per saludar-los i parlar una estona. La resta de la tripulació la formen Paula (Paloma Córdoba) i Sara (Paula Pau), dues hostesses que interactuen amb el passatge i els pilots resolent qualsevol incident que sorgeixi, ja sigui un desenraonat terrorista en proves, problemes amb el càtering, algun passatger VIP enfadat o d’altres amb un perfil ben variat. Junts, el comandant

Després de les campanades, la nit a la cadena autonòmica madrilenya continuarà amb ‘Karaoke’

Manu Sánchez, Toñi Moreno, Teresa Martín i María Villalón rebran l’any a ‘Tierra de 2022’

A Canal Sur, Manu Sánchez, Toñi Moreno, Teresa Martín i María Villalón conduiran ‘Tierra de 2022’, una gala especial que durarà més de quatre hores en la qual acompanyaran els andalusos en la sortida i l’entrada d’aquest nou any. Abraham Mateo, Índia Martínez, El Arrebato, Antonio José, Melody, Kiko Rivera, Yerai (dels Rebujitos), Merche, David Palomar, Pedro Guerra, Paco Candela, La Húngara i Natalia, entre d’altres, pujaran a l’escenari de l’espai, on també actuaran alguns dels concursants i els jutges del talent ‘Tierra de talento’.

Els especials d’‘APM?’ i ‘Pòlonia’, l’aposta de TV-3

Abans que Elena Gadel i Llucià Ferrer donin les campanades, TV-3 viurà una nit plena d’humor. A les 22.05, l’‘APM?’ amb les campanades de Joel Díaz i Isma Juárez; a les 22.55, un ‘Polònia’ especial de Cap d’Any amb el títol de ‘Crims, especial Cap d’Any: la mort del 2021’.

Després de donar la benvinguda al 2022, a les 00.05, es podrà veure ‘TV3xUnTub presenta: 2022 RESET’, presentat també per Elena Gadel i Llucià Ferrer.

TVG aposta per l’especial ‘Gala de fin de año’ en la seva programació.

Gala de fin de año’Per la seva part, la ‘Gala de fin de año’ serà l’aposta de la TVG gallega en aquesta nit de cap d’any. Abans i després de la campanades, París de Noia, Panorama, El Combo Dominicano, Los Satélites, Compostela, Olympus, Galilea, Fania Blanco Show, Principal, La Nueva Phila, Gran Parada, Suavecito, Los Player’s, Charleston Big Band, La Fórmula, Marbella, Ricky Merino, Soraya i King África, entre altres artistes, hi posaran la nota musical.

Humor i música a la nit de cap d’any d’À Punt

Per la seva part, À Punt tindrà una programació variada aquesta última nit de 2021. ‘Tàp Zàping’ acomiada el 2021 amb un programa especial en el qual repassaran en clau d’humor els esdeveniments de l’any i faran un zàping dels moments televisius més divertits. Tindrà seccions clàssiques com la recopilació d’espifiades dels presentadors i presentadores d’À Punt Mèdia. Una de les sorpreses de la nit serà l’estrena del videoclip musical titulat ‘Un año normal’, en el qual Lluís Cascant cantarà en companyia dels personatges ‘fakes’ del programa.

Notícies relacionades

També hi haurà espai per als esquetxos d’humor. Personalitats com Ximo Puig, Mónica Oltra, Carlos Mazón, el rei emèrit i Pedro Sánchez ens explicaran com està sent la seva nit de Cap d’Any.

Després de les campanades de Máximo Huerta i Àlex Blanquer, la matinada a À Punt continuarà amb dues hores de ‘Cantem 2022’, un especial karaoke per seguir la festa sense sortir de casa.