A ‘Sálvame’

Carlota Corredera defensa Laura Fa i María Patiño de l’assetjament a les xarxes: «No ens fareu callar»

La presentadora de Telecinco va enviar un contundent missatge als ‘haters’

Carlota Corredera defensa Laura Fa i María Patiño de l’assetjament a les xarxes: «No ens fareu callar»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Amb el debat sobre el bon ús de les xarxes socials a l’ordre del dia, Carlota Corredera va voler llançar aquest dimecres un contundent missatge a totes aquestes persones que es dediquen a assetjar per internet. La presentadora de ‘Sálvame’, que rep atacs de manera habitual a determinades plataformes, també va aprofitar per mostrar el seu recolzament a dues companyes que es troben en la mateixa situació que ella. 

Corredera va fer un incís en el tema que s’estava abordant al plató per adreçar-se a María Patiño i Laura Fa: «Com que no sé si coincidiré més amb vosaltres en aquest 2021, vull dir-vos una cosa. Com que formem part d’aquest grup de dones assetjades a les xarxes, sempre estaré al vostre equip». «Tot i que opinem diferent, María», va afegir. 

Notícies relacionades

La conductora del programa de Telecinco va assenyalar l’objectiu dels qui l’ataquen tant com a les seves companyes de programa a les xarxes socials: «Sabem perfectament que les persones que ens assetgeu a les xarxes, especialment a nosaltres tres, voleu fer-nos callar i acovardir-nos».

«Us penseu que dient i escopint escombraries i ‘fake news’ callarem. Això és perquè no ens coneixeu, perquè a nosaltres no ens fareu callar», va admetre Corredera mentre Patiño li donava les «gràcies» pel seu al·legat. «Contra la xusma, de tot menys silenci», va finalitzar abans de continuar amb els continguts de la tarda. 

Temes:

Sálvame