Grans moments

‘Telepasión’ va fer una picada d’ullet al ‘Benidorm Fest’ i va homenatjar Raffaella Carrá

Els principals rostres de la cadena van ser els protagonistes d’aquest especial

‘Telepasión’ va fer una picada d’ullet al ‘Benidorm Fest’ i va homenatjar Raffaella Carrá

TVE

1
Es llegeix en minuts
Alejandro Bermúdez

TVE va apostar un any més per ‘Telepasión’ en el ‘prime time’ de la Nit de Nadal, l’especial musical en què tots els seus professionals desfilen per la pantalla per cantar i ballar reconeguts temes i que també serveix per fer picades d’ullet o homenatjar figures que ja no hi són.

Boris Izaguirre i Ana Obregón van portar la veu cantant aquest any i van anar donant pas als presentadors i col·laboradors de tots els programes de la casa. De fet, Nieves Álvarez i Nuria Varela, dos presentadores molt lligades a ‘Eurovisió’, van ser les encarregades de fer una picada d’ullet al ‘Benidorm Fest’. Totes dues van realitzar les seves actuacions musicals des de la platja de la ciutat alacantina, entonant algunes de les cançons que han representat Espanya en el certamen musical.

Com a espai musical que és, ‘Telepasión’ no va voler desaprofitar l’oportunitat de rendir homenatge a una de les estrelles internacionals que ha mort aquest any, Raffaella Carrá. El programa va arrencar amb algunes imatges de la difunta cantant i multitud de rostres de la cadena en una picada d’ullet que va servir d’homenatge a una artista molt estimada al nostre país.

Notícies relacionades

A més, l’espai musical va avançar una esperada tornada per a la nova temporada d’‘Cuéntame cómo pasó’. L’actriu Ana Arias va aparèixer a l’especial cantant al costat d’altres actors de la sèrie, com Carmen Climent o Silvia Espigado, per promocionar la seva tornada a la temporada 22 de la sèrie que s’estrenarà pròximament.

També hi va haver temps per cantar adaptacions d’alguns èxits musicals d’aquest any que van interpretar al seu aire alguns rostres associats a la cadena com Anne Igartiburu, Jordi Hurtado, Ion Aramendi, Paloma del Río, Jacob Petrus, Mario Vaquerizo, Los Lunis o Cayetana Guillén Cuervo.

Temes:

TVE