Fan

Pilar Rubio mostra els seus dos últims tatuatges dedicats a dues bandes musicals

La dona de Sergio Ramos va acudir com a col·laboradora a ‘El Hormiguero’

Pilar Rubio mostra els seus dos últims tatuatges dedicats a dues bandes musicals
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Pilar Rubio va abandonar la seva residència a París per unes hores per tornar a Espanya. La presentadora de televisió va acudir ahir a la nit a ‘El Hormiguero’ per conduir la seva secció i va acabar sorprenent els espectadors i els seus companys al mostrar els tatuatges que s’ha fet en honor a dos coneguts grups musicals.

Notícies relacionades

La col·laboradora va reconèixer que havia decidit ampliar el nombre els tatuatges que portava a la pell, entre els quals se’n troben alguns de relacionats amb els seus fills. La dona de Sergio Ramos va detallar que havia decidit dibuixar-se a la pell dos homenatges a les bandes Pink Floyd i The Rolling Stones, aquest últim encara sense estar totalment acabat.

Pilar Rubio va evidenciar que és seguidora dels dos grups mítics per a sorpresa de molts dels presents en el programa amb aquests nous tatuatges. La comunicadora comparteix l’afició pels tatuatges amb el seu marit, Sergio Ramos. El futbolista del París Saint-Germain també en té multitud per tot el cos dels quals sol presumir compartint-ne fotos de forma habitual. 

Temes:

El hormiguero