En una entrevista

Juanma Castaño, sobre Verónica Forqué: «No podia més a MasterChef perquè acabava de sortir de la covid»

El coronavirus va deixar «feta pols» l’actriu en el programa de TVE, segons ha aclarit el locutor esportiu

Juanma Castaño, sobre Verónica Forqué: «No podia més a MasterChef perquè acabava de sortir de la covid»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Després de la mort de Verónica Forqué, que dilluns passat 13 de desembre es va treure la vida al seu domicili de Madrid, s’ha posat el focus en l’estat emocional en el qual es trobava durant la seva participació a ‘MasterChef Celebrity’. A les portes de la final, l’actriu va decidir abandonar la competició perquè, segons va explicar entre llàgrimes, estava esgotada. «Estic regular, necessito descansar», va assegurar. 

Beatriz de la Gándara, gran amiga de Forqué, ha explicat en declaracions a ‘El País’ que la seva sortida del programa de TVE no va ser «ni per depressió ni per tristesa», segons li va comentar la mateixa intèrpret. «Ens en vam anar a dinar i em va explicar que se n’havia anat perquè s’havia infectat de covid. ‘Beneïda covid que m’ha permès anar-me’n del programa’, em va dir», ha assegurat la productora de cine. 

Sobre aquest assumpte ha parlat també Juanma Castaño, que ha aprofundit en els motius que van portar Forqué a sortir del ‘talent show’ de cuina. «És cert que no podia més, però va sortir per la covid», ha aclarit en una entrevista a ‘El món’ de RAC1. El presentador de ‘El partidazo de COPE’ ha explicat que ell també va acabar contagiant-se i que les gravacions van haver de paralitzar-se durant dues setmanes. 

Notícies relacionades

«El cansament que tenia i com estava de feta pols era perquè acabàvem de sortir de la covid tres persones del programa. Ella, Miki Nadal i jo», ha revelat el guanyador de ‘MasterChef Celebrity 6’: «Vam tornar a gravar després de donar negatiu i Verónica Forqué va dir que no podia. Estava feta pols per la covid».

Castaño afegia a l’entrevista que va haver de reprendre les gravacions «sense olfacte i sense gust», cosa que suposa un evident hàndicap al tractar-se d’un programa de cuina. Pel que sembla, la productora del programa va optar per mantenir en secret aquesta circumstància «per no alarmar i per prudència mèdica»

Temes:

Masterchef