Vídeo

Així ha sigut l’actuació de Levi Díaz amb ‘Reír’ a Eurovisió Júnior 2021

El guanyador de ‘La voz kids’ ha representat Espanya en la 16a posició en aquesta edició del festival musical celebrada a París

Així ha sigut l’actuació de Levi Díaz amb ‘Reír’ a Eurovisió Júnior 2021

RTVE / EUROVISIÓN.TV

1
Es llegeix en minuts
Sergio López Martín
Sergio López Martín

Redactor

Especialista en televisió d'entreteniment, realitys, talents, Eurovisió, Melodifestivalen i música

Ubicada/t a Còrdova

ver +

Levi Díaz ho dona tot representant Espanya al Festival d’Eurovisió Júnior 2021. El guanyador de ‘La voz kids’ va brillar amb llum pròpia amb la seva actuació de ‘Reír’, una cançó pop optimista en què la seva esperançadora lletra composta per David Roma es converteix en una celebració de la vida i un missatge: la música i l’art poden canviar el món.

Una festa urbana plena de color, energia i diversió. Són les claus de la posada en escena dissenyada per la directora artística austríaca, Marie Sophie Kreissl, que reforça el missatge de ‘Reír’. Levi Díaz, amb texans i caçadora texana i samarreta blanca, estava acompanyat a l’escenari pels seus ballarins: Violeta, Lucía, Sergio i Juan Diego. 

Notícies relacionades

La interpretació de ‘Reír’ de Levi és una corba d’energia que va in crescendo. Levi i els seus ballarins porten l’espectador al seu nou món amb ritme i ball. Un total de nou càmeres –incloses steady cams, càmeres robotitzades, una grua...– s’han utilitzat per a la realització de l’escenografia, que compta amb un total d’uns 60 plans

L’austríaca Marie-Sophie Kreissl és la directora artística de la posada en escena, que compta amb la coreografia de Vicky Gómez. Natalia Calderón és la coach vocal i Raúl Amor el responsable de vestuari.