Col·laboradora de Risto

Celia Villalobos reconeix a ‘Todo es mentira’ que implantaria la vacunació obligatòria

La col·laboradora de Risto Mejide ha volgut opinar sobre el tema

Celia Villalobos reconeix a ‘Todo es mentira’ que implantaria la vacunació obligatòria
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Todo es mentira’ continua analitzant de prop l’evolució de la vacunació a Espanya. Aquesta setmana el programa presentat per Risto Mejide va comptar en plató amb un equip de col·laboradors per donar la seva postura sobre aquesta qüestió i Celia Villalobos també es va animar a mullar-se. 

Notícies relacionades

El debat va parlar sobre la possibilitat que la vacunació sigui obligatòria. Aquesta decisió, encara hipotètica, és molt criticada per part de la població i l’equip del programa de Cuatro va voler analitzar el que pot suposar-ne la implantació en un futur a Espanya. 

Celia Villalobos va ser molt clara en la seva postura i ha declarat que si la decisió depengués d’ella hauria convertit la vacunació en una cosa obligatòria per a tota la població: «Hauria fet una reforma a la llei de Salut Pública que l’hauria portat al Parlament i segur que s’hauria aprovat. Amb això obligues tothom a estar vacunat perquè fa dos anys que expliquem com d’útil que és la vacuna», va dir sobre com podria tirar-ho endavant si ara fos la responsable d’aquesta matèria a nivell nacional.

Temes:

Cuatro