Li respon

Miguel Ángel Revilla llança un dard a Abel Caballero a ‘El Hormiguero’: «Soc més popular que ell»

El polític va tornar com a convidat al programa

Miguel Ángel Revilla llança un dard a Abel Caballero a ‘El Hormiguero’: «Soc més popular que ell»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Miguel Ángel Revilla és un dels polítics que més es passegen per la televisió. El càntabre sol aparèixer en molts programes de diferents cadenes i és un dels convidats més habituals d’‘El Hormiguero’, on ha tornat aquesta setmana per llançar un dard a Abel Caballero. 

Pablo Motos va preguntar al polític qui creia que era més conegut, si ell o l’alcalde de Vigo: «No hi ha dubte, jo soc més popular que ell. A tot arreu em reconeixerien abans que a ell, i a la seva ciutat potser empatem», va ser la seva clara reacció, sense deixar lloc a dubtes.

Notícies relacionades

El presentador li va mostrar un vídeo recent de la visita del gallec al format d’Antena 3 en el qual va fer un comentari amb referència a Revilla: «És un home molt popular i admiro molt com és. Soc molt més popular que ell», va declarar al seu moment. 

El president de Cantàbria va voler respondre a aquestes declaracions i va proposar fer una càmera oculta per veure a qui coneixen més els ciutadans: «Jo porto 24 ‘Hormigueros’. Jo sí que et puc dir que em coneix tothom. Tothom. No té cap mèrit: tinc més anys i he sortit més a la televisió que ell», va sentenciar com a dard per a Caballero. 

Temes:

El hormiguero