Parla de política

Karlos Arguiñano, a ‘laSexta noche’: «Vinc del món obrer, tinc aquest punt de roig»

El cuiner d’Antena 3 va recordar que el seu pare era «molt pobre però de dretes» i que li negava l’holocaust

Karlos Arguiñano, a ‘laSexta noche’: «Vinc del món obrer, tinc aquest punt de roig»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

José Yélamo es va desplaçar aquest dissabte fins a la cuina de Karlos Arguiñano. Durant l’entrevista, el popular cuiner no va dubtar a respondre a preguntes sobre política, un tema sobre el qual s’ha mullat en moltes ocasions. A més, el presentador de ‘laSexta noche’ li va recordar unes declaracions que havia fet en el seu programa d’Antena 3, en què afirmava que sempre havia sigut «roig cridaner». 

«Jo vinc d’un poble d’obrers», va començar explicant Arguiñano per contextualitzar els seus orígens: «Vinc d’aquest món, del món obrer. De la soldadura, del cisell i el martell. Això no se m’ha tret». «Al final m’he fet empresari, però tinc el puntet de roig que tenia quan tenia 16 anys», va reconèixer. 

El seu pare, en canvi, tenia una ideologia molt diferent: «El meu pare era molt pobre però era de dretes, no ho vaig entendre mai. Més d’una vegada li vaig dir que encara bo que havia guanyat la guerra, perquè si l’arriba a perdre...». 

Notícies relacionades

«Discutíem molt. Va estar a la División Azul, em negava l’holocaust. Cridant-me, clar», va revelar a l’espai de La Sexta. No obstant, Arguiñano va voler deixar clar que no renega d’ell: «Era un paio súper, però per mi estava equivocat».

Respecte a la situació política actual, el presentador ho té clar: «No veig que s’uneixin pel bé comú, s’uneixen pel bé propi». «No s’han unit ni en la pandèmia. Canviaria tots els polítics, i que en vinguin altres de joves», va assegurar Arguiñano, que, malgrat tot, comprèn que «governar» no és fàcil: «Si costa portar les coses de casa, ¿com portaràs les coses d’un país?».