Curiosa anècdota

María Patiño afirma que va tenir l’«oportunitat» d’estar amb un actor internacional: «No me’n penedeixo»

María Patiño afirma que va tenir l’«oportunitat» d’estar amb un actor internacional: «No me’n penedeixo»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

María Patiño va acaparar aquest dijous diversos minuts d’atenció a ‘Sálvame’. Després que el programa posés sobre la taula la relació que va mantenir en el passat amb un paparazzi, la col·laboradora es va negar a donar el nom però va compartir una altra informació que va cridar molt l’atenció dels seus companys. Pel que sembla, 

«¿podries dir-me amb quantes persones conegudes has estat?», li va preguntar Carlota Corredera a la tertuliana, que tot i que va preferir no respondre, va rescatar un episodi desconegut fins ara: «Puc dir que vaig tenir l’oportunitat d’estar amb un actor internacional». 

«És una tonteria», va matisar la presentadora de ‘Socialité’ abans d’explicar l’anècdota: «Fa molts anys vaig anar a cobrir Granada una pel·lícula, i un dels actors principals era Andy García». 

Patiño va explicar que, quan era a la recepció de l’hotel amb els seus companys, se li va acostar un dels escortes del famós actor, conegut per papers en pel·lícules com ‘El padrí III’ o ‘Els intocables d’Eliot Ness’. «Em va dir que el senyor García volia que pugés a la seva habitació», va assegurar la periodista. 

Notícies relacionades

«Com que jo era molt tímida i aquest tipus de coses no m’agraden, a més que estava casat amb una cubana i era pare de tres fills, li vaig dir a una companya de ‘Lecturas’ que pugés amb mi per veure què passava», va relatar. 

Segons el testimoni de Patiño, Andy García va aparèixer «amb una camisa blanca per fora d’uns pantalons texans». «A darrere hi havia un piano de cua ple de formatges i dues copes de vi. Me’n vaig anar a la recepció de l’hotel. Per a mi va ser una anècdota que volia compartir, perquè són coses que no et solen passar», va apuntar abans de concloure la història: «No me’n penedeixo, no hauria pogut disfrutar sexualment amb ell estant casat».