A Instagram

Lydia Bosch explica el motiu de la seva absència a la gala d’avui de ‘Tu cara me suena’

L’actriu no va poder assistir a les gravacions de la cinquena gala del ‘talent show’ d’Antena 3

Lydia Bosch explica el motiu de la seva absència a la gala d’avui de ‘Tu cara me suena’
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Tu cara me suena’ comptarà aquest divendres amb una absència molt destacada. Lydia Bosch no participarà en la cinquena gala del ‘talent show’ d’Antena 3, tal com informa Manel Fuentes durant els primers minuts de l’entrega d’aquesta nit, ja disponible a Atresplayer Premium. 

El presentador explica que la concursant no pot ser-hi «per motius personals» i demana «un aplaudiment unànime per a ella». «Esperem que tot vagi molt bé», assenyala sense donar més detalls. 

Després que hagi transcendit aquesta notícia, la mateixa actriu ha revelat a les seves xarxes socials el motiu pel qual no va poder assistir a la gravació. «Com que s’està especulant sobre el motiu, us l’explico», comença dient a Instagram. 

Notícies relacionades

«La raó de la meva absència en el programa d’avui va ser motivada per un problema molt greu de salut pel qual va passar la meva mare de forma inesperada», revela Bosch. Afortunadament, aquest problema s’ha «resolt amb èxit gràcies a l’operació que li van fer abans-d’ahir». 

En el mateix missatge mostra el seu «agraïment infinit» als responsables de Gestmusic per «haver-m’ho facilitat tot al màxim, recolzant-me en tot moment des del minut zero». «¡No tindré vida per agrair-vos-ho!», finalitza la intèrpret.