La seva versió

El nòvio de Rocío Wanninkhof parla en televisió per primera vegada: «La investigació va ser un circ. Em van treure l’ànima»

Tony Jurado va voler confessar com va viure els interrogatoris del crim

El nòvio de Rocío Wanninkhof parla en televisió per primera vegada: «La investigació va ser un circ. Em van treure l’ànima»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El crim de Rocío Wanninkhof i la seva investigació policial estan sent objecte de debat després de l’emissió de ‘Dolores. La verdad sobre el Caso Wanninkhof, el documental de Telecinco i HBO Max sobre el cas. Aquest divendres, ‘Sálvame’ va voler tractar l’assumpte amb un testimoni que mai abans havia comparegut davant els mitjans. 

Tony Jurado, nòvio de la jove assassinat, va xerrar amb Carlota Corredera sobre com va ser el procés policial posterior a la troballa del cadàver: «Ara amb el temps veig que allò va ser un autèntic circ», va afirmar al programa de Telecinco. 

Notícies relacionades

L’home va ser un dels principals sospitosos de la policia i va explicar com el van tractar i els abusos que va patir: «A la comissaria va entrar un nen, però va sortir una altra cosa. En els interrogatoris, jo ja ni comprenia el que deia o el que em deien. Vaig patir maltractament per part de la Guàrdia Civil. Et posaven tal opressió per intentar variar la versió que t’anomenaven ‘gos jueu’ que fins i tot et clavaven cops, em van estirar les orelles, van xocar el meu cap contra la taula...». 

Jurado no va dubtar a ocultar el gran dolor que li va ocasionar l’assassinat de la seva parella i que es convertís en el principal sospitós de la investigació: «Em van treure l’ànima. Em deien que em menjaria menjar el marró, que aniria a la presó», va afegir mostrant-se encara dolgut per tot el que va haver de suportar en el seu moment i quan era molt jove. 

Temes:

Telecinco