Amb la discogràfica de Zara Larsson

Un protagonista de ‘Young Royals’ (Netflix), candidat a representar el seu país en Eurovisió

Omar Rudberg, integrant de l’elenc de ‘Young Royals’, participarà en el Melodifestivalen suec amb la cançó ‘Moving Like That’

Un protagonista de ‘Young Royals’ (Netflix), candidat a representar el seu país en Eurovisió

NETFLIX / YOTELE

2
Es llegeix en minuts
Sergio López Martín
Sergio López Martín

Redactor

Especialista en televisió d'entreteniment, realitys, talents, Eurovisió, Melodifestivalen i música

Ubicada/t a Còrdova

ver +

El Festival d’Eurovisió 2022 podria tenir com a representant el protagonista d’una de les sèries de més èxit de Netflix aquest any. Omar Rudberg, protagonista de ‘Young Royal’, participarà en la pròxima edició del Melodifestivalen, format amb què Suècia tria el seu representant en el certamen europeu, que se celebrarà a Torí (Itàlia) al mes de maig.

Amb més d’1,3 milions de seguidors a Instagram i després de la seva participació en l’edició del 2019 amb ‘Om om och om igen’, Rudberg competirà en aquesta mítica preselecció amb ‘Moving like that’ (‘Movent-se així’), una cançó que està composta per ell mateix, juntament amb Gustav Blomberg, Amanda Kongshaug i Kristin Marie. L’artista compta amb el recolzament de TEN Music, discogràfica d’altres grans rostres de la música sueca com Zara Larsson, Icona Pop o Benjamin Ingrosso.

Nascut a Veneçuela, en els últims mesos, Omar Rudberg ha assolit una gran popularitat a Espanya i moltes altres parts del món al protagonitzar ‘Young Royal’ / ‘Joves alteses’, una sèrie juvenil sueca que narra la història de príncep que ingressa en un internat que ha de prendre una decisió important quan es converteix en el pròxim en la línia successòria de la corona. El seu èxit ha sigut tal que Netflix ja ha confirmat que tindrà una segona temporada.

Rudberd va iniciar carrera artística al món de la música quan es va convertir amb 14 anys en integrant de FO&O, una de les ‘boy bands’ juvenils més importants d’Escandinàvia. Felix Sandman i Oscar Enestad, altres participants molt coneguts del Melodifestivalen, van ser els seus companys en aquest grup, que també va participar en el certamen suec el 2017 amb tema ‘Gotta Thing About You’.

Dins de la seva faceta com a intèrpret, compositor i artista de música en suec i en espanyol, Omar Rudberg ha treballat a Suècia, Los Angeles i Miami amb coneguts creadors que han escrit cançons d’èxit per a artistes com Jennifer Lopez, Ozuna i Maluma.

John Lundvik, entre els 14 primers participants confirmats en el Melodifestivalen

John Lundvik, entre els 14 primers participants confirmats en el MelodifestivalenDesprés de rebre més 2530 cançons, la cadena SVT ha fet pública aquest divendres la llista dels primers 14 participants que lluitaran per representar el país escandinau al Festival d’Eurovisió del 2022, entre els quals es troben les tornades de grans coneguts com John Lundvik, Klara Hammarström, Lisa Ajax, Linda Bengtzing o LIAMOO.

Notícies relacionades

«Tenim diversos artistes amb ganes de venjança, guanyadors d’anys anteriors que han tornat i el rock segueix viu. Ens trobarem gèneres que no hem escoltat en molts anys al concurs, noves estrelles, noms consagrats que sorprenen i diversos artistes novells que es guanyaran el cor de l’audiència», diu Karin Gunnarsson, productora del Melodifestivalen 2021.

Després que el coronavirus la suprimís obligant a celebrar tots els seus xous a l’Annexet d’Estocolm, el Melodifestivalen reprendrà en la seva pròxima edició de 2022 la seva tradicional gira per tot Suècia. Malmö serà la ciutat on començarà la competició el 5 de febrer i Estocolm acollirà la gran final el 12 de març al Friends Arena, l’estadi on la selecció sueca de futbol juga els partits. Göteborg (2a semifinal – 12 de febrer), Linköping (3a semifinal – 19 de febrer), Lidköping (4a semifinal – 26 de febrer) i Örnsköldsvik (Andra Chansen – 5 de febrer).