Estrena al desembre

Així és ‘Acoustic home’, el format musical d’HBO Max produït per Mónica Naranjo i Iñigo Pérez Tabernero

El documental està compost de 10 episodis protagonitzats per artistes com Ana Mena, Estopa i Rozalén

Així és ‘Acoustic home’, el format musical d’HBO Max produït per Mónica Naranjo i Iñigo Pérez Tabernero
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

HBO Max aposta per la música amb l’estrena d’‘Acoustic home’, una sèrie documental de 10 episodis que estarà disponible en el catàleg de la plataforma a partir del dimecres 1 de desembre. Es tracta d’un projecte original de Sony Music Iberia produït per Mónica Naranjo i Íñigo Pérez Tabernero

L’artista va ser precisament una de les protagonistes durant la presentació de l’espai, que va tenir lloc el 25 de novembre a la tarda a Madrid. «Que bonic que tornem a crear programes per al món de la música i la cultura. Soc feliç de formar part d’aquesta preciosa història», afirma Naranjo a les seves xarxes socials. 

Tampoc van faltar a la cita altres intèrprets que han participat en ‘Acoustic home’, com Ana Mena, María José Llergo i Rozalén. En l’esdeveniment de presentació es van projectar algunes de les imatges més destacades del documental conduït per Miquel Corral, reconegut periodista i director de Cadena Dial i Radiolé.

Melendi parlarà de la seva transformació personal i artística, Estopa posarà sobre la taula la lluita de classes, María José Llergo serà el pretext per reflexionar sobre la realitat de l’Espanya rural i Rozalén representarà les dones silenciades que ara tenen veu. 

Notícies relacionades

Altres grans artistes com Vanesa Martín, India Martínez, Plutonio i Dino d’Santiago seran els encarregats de portar altres temes universals que, a través de la seva pròpia experiència, traspassen la pantalla. A més, cada capítol vincula directament la història pròpia de l’artista protagonista amb l’espai on s’ofereix el concert.

‘Acoustic home’ també comptarà amb la participació d’experts com Jordi Évole, Pedro Piqueras, Marc Giró, Ana Pastor, Carla Antonelli i Manu Sánchez, entre altres. A través d’entrevistes s’explicarà i analitzarà el context social i/o històric dels temes abordats, així com el paper de l’artista en la història de la música: què aporta i quins són els seus referents, quines influències té, quina és la previsió de futur i quin llegat podria deixar. 

Temes:

HBO