Encreuament de declaracions

Rosa Benito esclata a plorar a ‘Ya es mediodía’ després de la seva guerra amb Alessandro Lecquio

La col·laboradora ha mantingut una conversa privada amb el tertulià d’‘El programa de Ana Rosa’

Rosa Benito esclata a plorar a ‘Ya es mediodía’ després de la seva guerra amb Alessandro Lecquio
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Durant els últims dies, Rosa Benito i Alessandro Lecquio s’han dedicat a llançar-se atacs creuats des dels seus respectius programes. Una guerra que es va originar fa uns dies al plató de ‘Ya es mediodía’, on la col·laboradora va afirmar que el seu company li feia «molta pena». «Està molt gran», va assegurar després que l’italià es burlés de la crema de les seves aliances a ‘Sálvame’

Lecquio va prendre la revenja a ‘El programa de Ana Rosa’ i la va tocar on li fa més mal: «Pena hauria de fer-li la seva filla. En comptes de posar-se la bata de cua per triomfar als escenaris com feia la seva tia, està venent calcetes en una web per a adults. Això sí que fa pena». Aquella mateixa tarda, Rosa responia molt enfadada des de ‘Ya son las ocho’: «Si has de dir-me alguna cosa, digues-me-la a mi, a la meva família deixa-la en pau. Digues-me a mi filla de la gran... però el meu entorn deixa’l».

Aquest matí, el tertulià ha aclarit el veritable motiu del seu enuig: «M’agradaria deixar clar que no em va molestar allò de la vellesa, soc el primer que riu de les xacres de l’edat, sinó quan va dir que li feia pena. Es referia a les meves circumstàncies personals i aquestes són coses amb què no es juga». 

Notícies relacionades

Les paraules de Lecquio, que feia referència a la mort del seu fill, han provocat que Rosa s’enfonsi a ‘Ya es mediodía’: «He tingut una davallada súper forta. M’he assabentat d’una cosa que ha pensat Lecquio i jo seria incapaç de dir una cosa que pogués afectar els seus sentiments». «Em fa molta pena que pugui pensar una cosa així», ha dit entre llàgrimes. 

L’exdona d’Amador Mohedano ha insistit que aquesta no era la seva intenció i ha revelat que ha mantingut una conversa amb ell fora de càmeres: «He anat a buscar-lo». També ha aprofitat per donar la cara una vegada més per la seva filla Rosario i defensar la seva carrera artística. «No es pot fer mal per veure com salto jo (...) Va titllar la meva filla de puta i té tres nens a l’escola. És injust. Ha demostrat ser una artista», ha lamentat. 

Temes:

Telecinco