Vídeo

Nova estrena ‘El hombre equivocado’, la seva nova sèrie turca amb Can Yaman i Özge Gürel

La cadena d’Atresmedia emet aquest dijous en ‘prime time’ el primer episodi de la comèdia romàntica

Nova estrena ‘El hombre equivocado’, la seva nova sèrie turca amb Can Yaman i Özge Gürel
2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘El hombre equivocado’ és la nova gran aposta de Nova per les produccions turques. La sèrie, protagonitzada per Can Yaman i Özge Gürel, s’estrena aquest dijous 25 de novembre a les 22.30 hores. 

Els espectadors d’aquesta comèdia romàntica seran testimonis de la recerca de la jove Ezgi per trobar l’«home perfecte» en els llocs equivocats, segons avança Atresmedia en una nota de premsa. 

Can Yaman i Özge Gürel, que compten amb milions de fans per tot el món, es retroben a ‘El hombre equivocado’ després d’haver interpretat la parella protagonista de ‘Dolunay’. Completen l’elenc Serkay Tütüncü, Cemre Gümeli, Fatma Toptaş, Sarp Can Köroğlu, Gürgen Öz, Ece İrtem i Taygun Sungar, entre d’altres. 

Sinopsi de la sèrie

Ezgi (Özge Gürel) continua enamorant-se de l’«home equivocat». Una festa sorpresa per al seu nòvio acaba en desastre quan el veu als braços de la seva amant secreta. Mentre lídia amb aquesta decepció, les seves millors amigues i aliades, Deniz (Cemre Gümeli) i Cansu (Fatma Toptas), l’adverteixen dels homes que sempre la traeixen. 

Özgür (Can Yaman) també sembla ser l’«home equivocat». Aquest adinerat solter sempre és el centre d’atenció i va d’aventura en aventura, sense compromisos. Mentrestant, la vida d’Ezgi s’enfonsa al perdre la seva feina i el seu apartament. Malgrat les seves diferències tenen una cosa en comú: mares preocupades pel seu futur i un destí que conspira perquè es coneguin.

Quan es troben al restaurant d’Özgür, on el protagonista treballa amb el seu millor amic Ozan (Serkay Tütüncü), Ezgi està devastada: la jove veurà que Soner (Taygun Sungar), el seu ex, li proposa matrimoni a la que fins aleshores era la seva amant. Després de conèixer-se de manera inesperada, Ezgi acabarà explicant-li les seves penes i preocupacions a Özgür.

Notícies relacionades

A mesura que floreixi la seva amistat i Ezgi agafi les regnes de la seva vida laboral amb èxit, Özgür, com a conseller, ajudarà Ezgi a intentar guanyar-se el cor d’un altre home, Serdar (Sarp Can Köroglu), qui podria ser el seu «home perfecte».

Al seu torn, Özgür demanarà a Ezgi que fingeixi ser la seva nova parella uns dies per il·lusionar la seva mare i calmar els seus nervis per la seva fugida habitual dels compromisos i relacions duradores. No tot sortirà com esperen: el seu joc i pacte secret estan destinats a acostar cada vegada més Ezgi i Özgür-