Exclusiva Yotele

Dani Mateo, nova parella de Cristina Pardo per a les Campanades de La Sexta

El presentador de ‘Zapeando’ agafa el relleu d’Iñaki López, que presenta amb la periodista ‘Más vale tarde’

Dani Mateo, nova parella de Cristina Pardo per a les Campanades de La Sexta
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Les campanades de La Sexta presenten novetats aquest any. La cadena d’Atresmedia manté Cristina Pardo i confia en Dani Mateo per acompanyar els espectadors en el comiat del 2021 i donar la benvinguda al 2022, segons ha conegut en exclusiva YOTELE

D’aquesta manera, el presentador de ‘Zapeando’ substitueix Iñaki López en aquesta tasca, que havia exercit els últims quatre anys, i debuta així a la Nit de Cap d’Any televisiva fent parella amb la presentadora de ‘Más vale tarde’.

Notícies relacionades

Resulta que Pardo i López són ara parella televisiva, ja que tots dos s’encarreguen de presentar el magazín d’actualitat de La Sexta. No obstant, la cadena ha optat per una altra de les seves cares més reconeixibles i més còmiques. A més de presentar ‘Zapeando’, Mateo és col·laborador habitual d’‘El Intermedio’.

Dani Mateo i Cristina Pardo s’hauran d’enfrontar en primer lloc a una altra nova parella, la formada per Paz Padilla i Carlos Sobera a Mediaset. Però els rivals forts apunten a ser de nou Anne Igartiburu i Ana Obregón a TVE –que repeteixen després de l’èxit de l’any passat– i els seus companys de cadena, Cristina Pedroche i Alberto Chicote, a Antena 3.