A ‘Fuera del mapa’

Antonio Resines parla amb Chicote del seu fracàs com a productor: «No em vaig imaginar que ho perdríem tot»

L’actor es va sincerar sobre la professió d’intèrpret i va parlar de la seva experiència amb la producció de ‘La reina de España’

Antonio Resines parla amb Chicote del seu fracàs com a productor: «No em vaig imaginar que ho perdríem tot»
2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Antonio Resines va ser el primer convidat d’Alberto Chicote a ‘Fuera del mapa’, el nou programa de La Sexta en què el xef recorre llocs de la geografia espanyola amb un personatge, a l’estil de ‘Planeta Calleja’ a Cuatro, tot i que amb menys aventura.

La seva participació en l’espai va donar lloc a diverses confessions, moltes relacionades amb la indústria cinematogràfica i la seva professió: «Jo no volia ser actor. M’agradava el cine i feia el que fes falta però no era la meva intenció. Fins que em va trucar Fernando Fernán Gómez per a Ópera prima i em va canviar la vida. Va ser el meu primer treball com a actor, vaig guanyar 75.000 pessetes», va confessar l’intèrpret.

D’altra banda, Resines va sorprendre Chicote amb una confessió sobre la realitat de la indústria: «El normal en aquesta professió és estar aturat, que treballis 30, 40, 50, 60 dies a l’any, això és el normal», afirma Resines, que afirma que «les dades del 2019» assenyalen el següent: «El 87% dels actors d’aquest país, que és una nòmina aproximada de 15.000 persones, no arriben als 6.000 euros anuals d’ingressos en la seva professió». «Se suposa que en tenen d’altres, és clar, hi ha molt cambrer».

Notícies relacionades

Alberto Chicote no va ocultar la seva sorpresa, ja que Resines havia dit a ‘La resistencia’ que tenia molts diners: «¡Això és mentida, home!», va dir rient l’actor. A més, va parlar del seu gran fracàs quan es va estrenar com a productor en la segona part de ‘La niña de tus ojos’, de Fernando Trueba: «Vaig entrar en producció a La reina de España i va ser un fracàs, no vam recuperar els diners. No em vaig imaginar mai que ho perdríem tot».

També hi va haver un moment per parlar de Los Serrano, la mítica sèrie i el seu no menys mític final: «Sembla que el vaig fer jo el final», es va queixar. Resines va comentar quin va ser el gran error d’aquest final: «Els nens havien crescut i com que se suposava que era l’endemà del casament, a ells els havia crescut tot i els van posar en una taula perquè a elles no se’ls notés el pit i a ells rasurar-los la barba. Havien passat 6 anys quan se suposava que era un sol dia. Era una cosa que ningú es creuria i, efectivament, ningú es va creure».